Jó kis meccs volt ez a Clippers - Wolves. Beasley és Derrick Williams állatkodtak rendesen, D-Will végre hozott egy jó meccset:
http://www.youtube.com/watch?v=o2I3dHR1TxA
Ez a Wolves nekem nagyon szimpatikus, szerintem megyek divatszurkolni

Rubio - Derrick Williams - Love - Pekovic mag meg van, csak egy normális SG-t kéne szerezniük, aztán tuti rájátszás. Rubio játékát még mindig csodálom és ha még tudna dobni is...
kanty írta:
James sose volt a kedvencem, de elismertem mindig, nekem akkor esett a szememben, amikor a Cavs-t otthagyta. Volt egy csapat, amit neki építettek fel, azért, h bajnokságra vezesse, ő erre nem volt képes és megfutamodott, nincs mit szépíteni.
Először is, tetszik ez a James vs. Durant vita! De nem hittem volna, hogy ebből eljutunk Jordan-hez, ő azért egy teljesen más színvonalat képviselt
Idézett részhez meg annyit, hogy abból a Cavs-ből én is elmentem volna. Ok, James ballhoggerkedett, de kik voltak mellette? Egy kiöregedett Shaq, Ben Wallace, Ilgauskas, egy idióta Delonte West, Mo Will stb. Mike Brown-ról pedig ne is beszéljünk.
NBA1.hu, Durant-ről:
1.
Ki hallott már 210 cm magas pontkirály kinti emberről, aki fizikailag és technikailag az NBA legnagyobb hátvédlegendáit idézi meg?
2.
Fizikai adottságainak és technikai képességeinek ritka kombinációja mellett van még valami ijesztő Kevin Durantben a hidegvérű bérgyilkos egykedvű profizmusából ala Donald Sutherland, mint a Tű a szénakazalban német mesterkémje.
Amúgy meg

: