Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Más véleményen vagyunk.LG írta: A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.
Szerintem nem is azt fújták le, hanem a rúgást (ami egyértelmű labda volt.). Ugyanúgy vonszolták egymást előtte, soha nem volt 11-es. Puhlsanyibá szerint sem.LG írta: A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.
A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.FtcSikiHun írta:sérült. ha jól tudom kiutazott a kerettel, de csak könnyített edzést végzett.messideco írta:Koman merre van? Elnéztem volna azért, tisztára Iniesta beütése van a gyereknek
Egyébként ritka fos meccs volt. Bogdánon kívül senkit nem tudok kiemelni. A két gól tényleg szép volt, a tizenegyes nem volt jogos. röviden ennyi.
sérült. ha jól tudom kiutazott a kerettel, de csak könnyített edzést végzett.messideco írta:Koman merre van? Elnéztem volna azért, tisztára Iniesta beütése van a gyereknek
Ezt a Cheh-ek-et nyugtass meg, h csak poénnak szánod.Kash írta:Nem volt rossz mérkőzés, a Cheh-ek nagyon akarták birtokolni a labdát, azthitték, hogy ők a Barcelona...Erre benyaltak egy gólt
![]()
Grat Balázsnak a góljához, igazi klasszis megoldás.
Egyébként a Cheh-ek 79%-ban birtokolták a labdát.
Hát csak attól félek, hogy a selejtezőkön is ugyanazok a játékosok fognak játszani, akikkel nem kis túlzással már megbuktunk. Fáj azt látni, hogy van egy-két egészen normális játékosunk és 1 meccs erejéig sem játszik a válogatottban, de a nokedli jancsik meg állandóan ott ülnek. Van egy jó gerinc, de egyéniségeink nincsenek. Láttam a Brazília-Montenegro meccset, ahol a bosnyák csapatban Dzeko, Ibisevic, Pjanic játszottak. Nekünk ilyen játékosaink nincsenek.Lionel85 írta:Neked is és Sanyi bának is igaza van. Neked azért, mert itt tényleg mindig a legjobbakat kell(ene) játszatni. Minden meccs nagyon fontos, főleg hazai pályán egy mostani bolgár csapatot verni kellett volna egy 2011-es formával. Sanyi bának annyiban van igaza, hogy ez nem tétmeccs, hanem tesztmeccs. Most ki lehet próbálni a vb-selejtezők előtt, kit lehet még betenni a csapatba. Hogy aztán ha már jönnek a tétmeccsek, akkor nagyobb legyen a merítési lehetőség és ne egy török, román, holland válogatott ellen tegyen be rutintalan játékosokat.
Nehéz itt rendet tenni, de inkább én is arra hajlanék, hogy minden meccset komolyan kéne venni. Ahogy Buzsáky is nyilatkozta a meccs előtt, azért hívja be a kapitány a játékost, hogy bizonyítson, hogy jó a címeres mezre. Sajnos aztán ezt ezen a meccsen nem bizonyította be senki. Max. Bogdán.
Ha rajtam kívül más is írta, akkor rá gondoltál, ha az enyémet olvastad, akkor nyilván szó szerint úgy lehetett, hogy én magát Egervárit idéztem, miszerint azért hagyta ki Vadóczot (és még valakit, aki nem jut már eszembe), mert róluk tudja, mire képesek és most olyanokat hívott be, akik eddig kevesebb szerepet kaptak.Barcaman1993 írta:Most nem is tudom, hogy ki írta, de a lényeg az volt, hogy xy játékosok nem szerepelnek Egervári tervei közt. Na ilyen nincsenA magyar válogatott nem klubcsapat
Klubcsapatoknál tényleg van ilyen, látjuk minden nap, de a válogatott teljesen más tészta. Ahogy írtam már 80-szor, hogy azért válogatott, mert a legjobbak játszanak. Itt nincs ilyen, hogy gondolok egyet és pl. Dzsudzsákot, Juhászt vagy sorolhatnám, hogy olyan ok mit kiteszek, mert nincsenek bent az elképzeléseimben. Itt ezt nem lehet megcsinálni. Itt az edzőnek nincs tejhatalma. Itt nem lehet csak úgy embereket kihagyni.
looka írta:A Priskin-téma meg rengetegszer előkerül, de itt megint csak azt tudom írni, hogy kit hívjunk be helyette? Lehet, hogy nem is játszott volna tegnap, ha Rudolf egészséges, mert abszolút peremember ő is, nyilván játszani játszik, de nézd meg azt is, hogy amíg Szalai partvonalon kívül volt egy évig, Németh nem játszott abszolút (itt jegyezném meg, mivel őt is felhoztad, hogy most stabil kezdő a Walwijk-ben, szóval tehetsége alapján teljes mértékben indokolt volt a szereplése tegnap, plusz szerintem jól is játszott egyébként..), akkor valakit játszatni kellett. Egervári nem akart teljesen újoncot vagy olyan játékost meghívni az EB selejtezők közepén, aki ősidők óta nem játszott a válogatottban, szóval teljesen kézenfekvő volt Priskin.
Ugye nem akarsz összeesküvés-elméleteket gyártani?Barcaman1993 írta:Magyarul, aki csókos. Persze ez nem így van, de a lényeg ez. Viszont ilyen játékosokkal nem lesz eredmény. Eredményt csak jó játékosok fognak hozni, nem pedig olyanok akik a másodosztályokban rendre melegítik a padot. Egervári megmondta, hogy állandóságot szeretne, de a kapu nyitva az új emberek előtt. A semennyit sem játszó Kádárt és Buzsákyt behívta, de korábban ugyanezt megtette Némethtel, vagy éppen Priskinnel. Csak tudnám, hogy mi alapján hív be olyan játékosokat, akiket látott játszani. Mert ez így volt...
Mármint a válogatottban? Mert a klubcsapatában Vadócz a legutóbbi 8 meccsén zsinórban kezdő volt. A válogatottat én sem értem, nálam alapember lenne képességei alapján. Egervári most azért hanyagolta, mondván "olyanoknak ad szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, Vadóczék képességeivel pedig tisztában van."Fernando írta:Vadócz-ot és Pintért el lehet felejteni. Egyik sem játszik rendszeresen.
Magyarul, aki csókos. Persze ez nem így van, de a lényeg ez. Viszont ilyen játékosokkal nem lesz eredmény. Eredményt csak jó játékosok fognak hozni, nem pedig olyanok akik a másodosztályokban rendre melegítik a padot. Egervári megmondta, hogy állandóságot szeretne, de a kapu nyitva az új emberek előtt. A semennyit sem játszó Kádárt és Buzsákyt behívta, de korábban ugyanezt megtette Némethtel, vagy éppen Priskinnel. Csak tudnám, hogy mi alapján hív be olyan játékosokat, akiket látott játszani. Mert ez így volt...looka írta:A Magyar Válogatott azt jelenti, hogy a szöv. kapitány által a magyar mezre méltónak ítélt játékosokat kiválogatják az összes magyar játékos közül. Nem feltétlenül ők a legjobbak, hanem ők illenek bele leginkább a kapitány elképzeléseibe, és jelen esetben Egervári elképzeléseibe ezek a játékosok illenek. Sokaknak nem tetszik, hogy ezen játékosok között vannak olyanok, akik keveset játszanak vagy akiknek kevésnek érzik a tudásukat a címeres mezhez. DE a kapitány válogat, nem mi, kifejezheti az ellenérzését mindenki, de attól még nem ő dönt. Ennyi a történet.
Egyébként szerintem baromira türelmetlen mindenki, Egervári próbál egy stabil csapatot összerakni, és nem feltétlenül egy-egy játékos formája alapján állítja össze a keretet, hanem próbál hosszútávra tervezni. Az általad említett Böde jelen esetben nem fér el az elképzelései között, ezért nem válogatott, ennyi.
A Magyar Válogatott azt jelenti, hogy a szöv. kapitány által a magyar mezre méltónak ítélt játékosokat kiválogatják az összes magyar játékos közül. Nem feltétlenül ők a legjobbak, hanem ők illenek bele leginkább a kapitány elképzeléseibe, és jelen esetben Egervári elképzeléseibe ezek a játékosok illenek. Sokaknak nem tetszik, hogy ezen játékosok között vannak olyanok, akik keveset játszanak vagy akiknek kevésnek érzik a tudásukat a címeres mezhez. DE a kapitány válogat, nem mi, kifejezheti az ellenérzését mindenki, de attól még nem ő dönt. Ennyi a történet.Barcaman1993 írta:Ezt a hszt erre neked és sjd-nek írom. Csak egy rövid nyelvtan: Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Gondolom nem kell magyarázni. Azok a játékosok játszanak benne, akik a legjobbak. Nekem senki nem merje bemesélni, hogy ezek a játékosok, akiket nem én fölsoroltam azok válogatott szintű labdarúgók. Nehogy egy olyan Böde ne kerüljön be a válogatottba, aki 15 gólt lőtt középpályásként! Jöhettek ti az NB1 színvonalával, de a csatáraink együtt nem rúgtak 15 gólt. Ide eredmény kell és olyan játék, ami miatt érdemes nézni a meccseket. Viszont az akarjátok nekem bemesélni, hogy az angol másodosztály, vagy akármelyik másik jobb, mint a magyar bajnokság. Egyszerűen nevetséges. És akkor visszatérek a legelső mondataimhoz. Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Ahol az aktuális legjobbak (ebbe értsd bele azt, hogy legjobb formában van) játszanak. Akkor kérdem én. Priskin, Koman, Kádár, Buzsáky, Laczkó -és még sorolhatnám- miért válogatott? Olyan játékos ne legyen válogatott, aki már x éve nem játszik a csapatában. Itt ez a gond. Nem játszanak, ezért nem ismerjük a teljesítményüket, ha meg igen, akkor ilyen végterméket látunk, mint tegnap. De ha már itt a bajnokságok színvonalát dobáljátok. Hol játszik az említett labdarúgók nagy része? Pontosabban hol nem játszanak? Koman jelenleg kieső helyen áll a Monacoval a francia 2. ligába! Most akkor mit akarunk? Kiesnek és egy 3. ligás játékos a válogatottban fog játszani? Aztán itt nyomjátok a külföldi ligákat fölfele és megy a duma, hogy bizonyítsanak külföldön és ezek az emberek mit bizonyítottak? Én semmire sem emlékszem. Na egy szónak is száz lesz a vége. Csak mert vki Magyarországon játszik (az említett embereim pl. kifejezetten jól is nyomják), nem feltétlenül jobbak, mint a mi örök reménységeink (Németh, Koman, vagy az általad is említett Priskin), de ők legalább játszanak vhol...
Ezt a hszt erre neked és sjd-nek írom. Csak egy rövid nyelvtan: Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Gondolom nem kell magyarázni. Azok a játékosok játszanak benne, akik a legjobbak. Nekem senki nem merje bemesélni, hogy ezek a játékosok, akiket nem én fölsoroltam azok válogatott szintű labdarúgók. Nehogy egy olyan Böde ne kerüljön be a válogatottba, aki 15 gólt lőtt középpályásként! Jöhettek ti az NB1 színvonalával, de a csatáraink együtt nem rúgtak 15 gólt. Ide eredmény kell és olyan játék, ami miatt érdemes nézni a meccseket. Viszont az akarjátok nekem bemesélni, hogy az angol másodosztály, vagy akármelyik másik jobb, mint a magyar bajnokság. Egyszerűen nevetséges. És akkor visszatérek a legelső mondataimhoz. Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Ahol az aktuális legjobbak (ebbe értsd bele azt, hogy legjobb formában van) játszanak. Akkor kérdem én. Priskin, Koman, Kádár, Buzsáky, Laczkó -és még sorolhatnám- miért válogatott? Olyan játékos ne legyen válogatott, aki már x éve nem játszik a csapatában. Itt ez a gond. Nem játszanak, ezért nem ismerjük a teljesítményüket, ha meg igen, akkor ilyen végterméket látunk, mint tegnap. De ha már itt a bajnokságok színvonalát dobáljátok. Hol játszik az említett labdarúgók nagy része? Pontosabban hol nem játszanak? Koman jelenleg kieső helyen áll a Monacoval a francia 2. ligába! Most akkor mit akarunk? Kiesnek és egy 3. ligás játékos a válogatottban fog játszani? Aztán itt nyomjátok a külföldi ligákat fölfele és megy a duma, hogy bizonyítsanak külföldön és ezek az emberek mit bizonyítottak? Én semmire sem emlékszem. Na egy szónak is száz lesz a vége. Csak mert vki Magyarországon játszik (az említett embereim pl. kifejezetten jól is nyomják), nem feltétlenül jobbak, mint a mi örök reménységeink (Németh, Koman, vagy az általad is említett Priskin), de ők legalább játszanak vhol...Fernando írta:Az általad felsorolt hatalmas játékosokhoz hasonlóan "robbant be" (ha már ennyire tetszik neked ez a szó) Priskin is anno. Gondolom mikor behívták és lőtte a gólokat akkor nem írtad rá, hogy ostoba botlábú. Egyébként valamilyen szinten van abban is valami amit te írsz, de ilyen alapon én eligazolok mondjuk a bosnyák ligába 10000 gólt lövök egy évben attól még nem leszek jobb, mint egy olyan aki félidőket kap angol másodosztályban. Lehet, hogy akiket fölsoroltál jók, de amíg nem bizonyítanak külföldön vagy bárhol, nem ismerem el, számomra a magyar bajnokság nem mérvadó.
A megoldás szerintem az, hogy azoknak a játékosoknak kéne tovább állni akikben még van potenciál, és ha egy a magyar bajnokságnál erősebb ligában rendszeres játéklehetőséghez jutnak úgy gondolom számolni lehetne velük (és itt nem mindjárt a Premier Lieage-re gondolok, vagy a Serie A-ra, hanem mondjuk egy német, egy orosz, egy belga vagy akár ukrán, görög. Presze ehhez párosulna némi szakmai hozzáértés is. Kapusoknál egyet értünk, nem kéne erőltetni egy Királyt már, vagy egy mindenhol megbukó Fülöpöt. Bogdán oké a kapuban, de ez sem bérelt hely, idén jól játszik és egy igen neves bajnokságban kezdő. Ahogy említetted a középpályára Tőzsér alkalmas, de Vadócz-ot és Pintért el lehet felejteni. Egyik sem játszik rendszeresen. Annak örülök, hogy legalább csatárposzton most aktívak lehetünk. Németh húzóember lett a Waalwijkban, és Futács is elég jól nyomja a Portsmouthban, azthiszem nemrég a csapat legjobbjának is megválasztották. Szalai szerintem még egy kicsit formán kívül van, de ő is jó lehet, ahogyan Stieber is, ha összeszoknak. Én buzsákyt még nem temetném, viszont Koman eléggé elcseszte a dolgot. Monaco? Minek? Pénzért ő is... Lassan az emberek már 22 évesen Dubaiban vezetnek le.
Az általad felsorolt hatalmas játékosokhoz hasonlóan "robbant be" (ha már ennyire tetszik neked ez a szó) Priskin is anno. Gondolom mikor behívták és lőtte a gólokat akkor nem írtad rá, hogy ostoba botlábú. Egyébként valamilyen szinten van abban is valami amit te írsz, de ilyen alapon én eligazolok mondjuk a bosnyák ligába 10000 gólt lövök egy évben attól még nem leszek jobb, mint egy olyan aki félidőket kap angol másodosztályban. Lehet, hogy akiket fölsoroltál jók, de amíg nem bizonyítanak külföldön vagy bárhol, nem ismerem el, számomra a magyar bajnokság nem mérvadó.Barcaman1993 írta:...
Ezen is csak idáig érdemes gondolkodni, a Newcastle tartalékja is komolyabb szintet képvisel lassanBarcaman1993 írta:Völgyi viszont, aki egyértelműen berobbant az NB1-be