Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
sura
Jugador d'estrella

2012.03.03. 06:12:36

Ha a Barca megmarad eddigi játékstílusánál, hogy a meccs nagy részében a középpályán tologatja a labdát, akkor holtbiztos védőkre van elengedhetetlen szüksége.
Chino
Llegenda del Barça

2012.03.02. 11:49:10

salas9 írta:
barca0417 írta:szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Viszont ha Abidal bemegy középre akkor Alba-t el kell hoznunk a szélre mindenképpen :!: Ebben az esetben:
Alves(Montoya) Piqué(Fontás) Puyol(Abidal) Alba(Adriano).

A jobbszél tökéletes Montoyával, viszont én nem szeretném, ha Abidal lenne ott az első számú csere. Tavaly tényleg jó volt –bár kicsit ingadozó– , de idén nagyon labilis, olyan dolgokat csinál, hogy az életveszély. Amikor középen volt néhányszor idén, katasztrófa, szélen többet vesz részt előre játékban, viszont a buta hibái miatt védelemben a teljesítménye nagyon ingadozó. Az igaz, hogy sokaknak rosszabbul megy a játék, de ahogy én látom nála ez fokozottan igaz, mindent összevetve elég rapszodikus a teljesítménye, emellett, habár elég nagy közhely, ő se lesz már fiatalabb. Benne van már a korban rendesen. Lehet példálózni Puyollal, de kicsit más a két játékos.
Macherano nagyon jól helyt áll, sokszor a csapat legjobbja, így inkább őt marasztalnám középen. Viszont ha Keita-t tényleg bevonnánk a Silva üzletbe, valahogy pótolni kellene, mert Masch ott nem megoldás. Talán ha Busi előrébb lép, de nem kellene annyira megkavarni az egészet.

David Luis-ról pedig az a véleményem, hogy kvalitásai alapján szvsz top 5-ös védő, de nem igazán hoz konstans jó teljesítményt. Vannak kiemelkedő meccsei, de sokszor a védelem egyik leggyengébb pontja.
Ennek ellenére jól illene a játékunkba, bár szerintem hápog az egész.
Forca Barca!!!!
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 11:35:38

Messi-Ini írta: Hát...az utolsó mondatoddal nem értek egyet.Luizt 25-ért vette a Chelsea,annál csak többért hozhatnánk el,míg Silvat egy olyan 30 millió körüli összegért megkapnánk,szóval egyáltalán nem biztos hogy drágább lenne.
Én csak arra alapoztam, hogy a Milan szerint 50 milliót ér Silva. Nyilván ennyit nem kapnának érte, de gondolom 30-ért sem engednék el, ha eladják egyáltalán.
barca0417
Entrenador del Barça

2012.03.02. 11:32:57

salas9 írta:
barca0417 írta:szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Viszont ha Abidal bemegy középre akkor Alba-t el kell hoznunk a szélre mindenképpen :!: Ebben az esetben:
Nekem ez így még kevés... nagyon sok meccsünk van egy szezonban... így melléjük jéne a két brazil kh közül valamelyik. úgy lenne jó. Puyolt is kell pihentetni néha, idén is sok a sérülés, illetve pl Piqué-nek is vannak formaingadozásai.
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.03.02. 11:05:32

Donny írta:
salas9 írta:Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Amúgy séróban tényleg Puyol :D
Mondjuk az igaz, hogy a Chelsea védelme nem valami acélos idén, de nem is láttam sok angol bajnokit. A labdakihozatalai nagyon tetszenek, de Silva valóban jobb vétel lehetne, meg ugye drágább is. :)
Hát...az utolsó mondatoddal nem értek egyet.Luizt 25-ért vette a Chelsea,annál csak többért hozhatnánk el,míg Silvat egy olyan 30 millió körüli összegért megkapnánk,szóval egyáltalán nem biztos hogy drágább lenne.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 10:37:08

Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 10:15:01

salas9 írta:Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Mondjuk az igaz, hogy a Chelsea védelme nem valami acélos idén, de nem is láttam sok angol bajnokit. A labdakihozatalai nagyon tetszenek, de Silva valóban jobb vétel lehetne, meg ugye drágább is. :)
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 10:12:09

barca0417
Entrenador del Barça

2012.03.02. 10:09:46

szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 09:48:27

Donny írta:Pedig nem tűnne egy rossz ötletnek, legalábbis amennyit láttam játszani. Séró tekintetében meglenne Puyi utódja. :lol:
Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 09:42:02

salas9 írta:
Donny írta: ...
Sport.es-en is volt fent egy rövidebb cikk, hogy ha nem jönne össze Thiago Silva akkor megpróbálnák őt. Szerintem ez is csak egy találgatás... Van Persie-ről is volt fent cikk, hogy 25-ért elhoznánk az is kacsa lehet.
Pedig nem tűnne egy rossz ötletnek, legalábbis amennyit láttam játszani.
Séró tekintetében meglenne Puyi utódja. :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 09:26:39

Donny írta: ...
Sport.es-en is volt fent egy rövidebb cikk, hogy ha nem jönne össze Thiago Silva akkor megpróbálnák őt. Szerintem ez is csak egy találgatás... Van Persie-ről is volt fent cikk, hogy 25-ért elhoznánk az is kacsa lehet.
Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 09:00:46

Nem tudom mennyire hiteles forrás a Daily Mail, de találtam egy ilyet:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... dojet.html
tiva
Barça B

2012.02.28. 19:13:34

Rendkivül unalmas atigazolasi szezonunk lehet. Senki sem megy el, aki szamit, idehozni meg mindenki a Silvat akarja. Csak nehogy a vegen meg majd edzöt kelljen keresgelnünk!
Ja, es a Milannal ovatosan targyalni, nehogy besertödjenek es az Ibrat visszaadjak! DD
salas9
Entrenador del Barça

2012.02.28. 18:15:02

zola8787 írta:Nem szoktam nézni Milan meccseket. Thiago Silva tényleg ennyire top középső védő?
Nagyon jó védő. Fejjátéka is, labdakihozatalnál sem szeppen meg, a helyezkedése zseniális. Egyszerűen tökéletes lenne Piqué mellé a védelem tengelyében :!:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.02.28. 17:58:32

Nem szoktam nézni Milan meccseket. Thiago Silva tényleg ennyire top középső védő?
socio66

2012.02.28. 17:45:24

thiago silva egy álom lenne,nála tökéletesebb védőt el sem tudnék képzelni piqué mellé,már-már túl szép hogy igaz legyen szitu. :)
viszont lehet hogy hülyeség,de én még mindig úgy gondolom,hogy azt a rendkívül kedvezőtlen bizniszt a milannal nem zártuk le,és egyszer érkezni fog onnan akciósan egy jó játékos. :)
mindenesetre a mostani nyilatkozata biztató,persze sokan elmondják hogy a barcában játszani egy álom,de azért egy másik nagy csapat játékosaként nem gyakori az ilyen.
tiva
Barça B

2012.02.28. 11:31:08

Villa-t szerintem nem fogjuk még 40millió közelében sem eladni...már koros ahhoz... de remélem nem adjuk el, és majd amikor visszatér a kényszer pihenő után lövöldözi a gólokat újra. :)[/quote]

En is csak a kora miatt adnam oda annyiert. De ha esetleg valami örült olajmilliomas nagyon akarna!
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.28. 11:28:04

noname írta:Egy nevet mondok: Thiago Silva. Ő kell nekünk. Tökéletes párost alakítana hosszú évekig Piquevel. Erős, fegyelmezett, gyors, jól fejel. Kétlem h olyan technikás lenne mint Pique, de ugyanakkor nagyobb vezéregyéniség. 25+vmi teljesítménytől függő pénzért el lehet mozdítani. A Milan nyilván nem szívesen adná, de a pénz kell nekik, Silva pedig meggyőződésem h el akar majd jönni, ha mi hívjuk. Mással nem is próbálkoznék. Értelmetlen. Minden tárgyalót rá kell küldeni Milánóra és elhozni a brazilt. B-terv felesleges. Kétlem h találnánk olyan védőt, aki megfelelne. Egy 25 milla+Keita ajánlatot pl alighanem alaposan megfontolna a Milan. :roll:
Ráadásul ugye Ibrahimovic sincs még elvileg kifizetve. Ha ezt nézzük, már majdnem ott tartunk, hogy 24-26 millióért át lehetne adni a Milannak. És akkor akár pénz helyett Thiago Silva játékjogát is megkaphatnánk. Esetleg, ha pluszban ráfizetni, mivel a transfermarkt.de szerint 32 millió eurót ér. Nem tudom, mennyire hiteles a németek számítása.

Kép
Kép
Kép
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.28. 11:25:25

tiva írta:Noname-el maximalisan egyetertek, ugy hogy meg a Tellot es a Maschet ki is felejtette.
Neymarrol annyit, hogy nagyon tetszik a jateka, ha a Villat nagyon nagy penzert (legalabb 40M-ert) el tudnank adni, akkor meg jo is lenne a helyere. De, mondjatok egy jo brazil csatart az utobbi 5-10 evböl, aki 25 eves korara nem egett ki!
Villa-t szerintem nem fogjuk még 40millió közelében sem eladni...már koros ahhoz... de remélem nem adjuk el, és majd amikor visszatér a kényszer pihenő után lövöldözi a gólokat újra. :)
Kép
tiva
Barça B

2012.02.28. 11:16:41

Noname-el maximalisan egyetertek, ugy hogy meg a Tellot es a Maschet ki is felejtette.
Neymarrol annyit, hogy nagyon tetszik a jateka, ha a Villat nagyon nagy penzert (legalabb 40M-ert) el tudnank adni, akkor meg jo is lenne a helyere. De, mondjatok egy jo brazil csatart az utobbi 5-10 evböl, aki 25 eves korara nem egett ki!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.28. 07:01:19

House írta:Támadósorban nem hiszem hogy lenne változás, két újabb szélsőnk, nagy reménységünk Tello, és Cuenca biztos, hogy nagyobb szerepet kap jövőre. Középpályán nincs szükség több játékosra. Egyedül a védelmet kéne megerősíteni, bár ha Keita hosszabbít Abidal cseréje is meg lenne, így az ő helyére sem kéne csere. Bár a védelembe egy ügyes, gyors, Alves szerű "támadó" védőt szívesen fogadnék, nagy lövővel. - Szép álom. - :lol:
Ha Keita marad biztos, hogy nem lesz csere balhátvéd. Még sose játszott azon a poszton és nem is fog. AZ általad említett Alves féle baloldali hátvéd meg nem igazán van a piacon. Egyedül talán Jordi Alba az ilyen típusú játékos. De hát hol van még a nyár... Addig legalább 2 kupát be kéne húzni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
House
Entrenador del Barça

2012.02.27. 19:59:17

Támadósorban nem hiszem hogy lenne változás, két újabb szélsőnk, nagy reménységünk Tello, és Cuenca biztos, hogy nagyobb szerepet kap jövőre. Középpályán nincs szükség több játékosra. Egyedül a védelmet kéne megerősíteni, bár ha Keita hosszabbít Abidal cseréje is meg lenne, így az ő helyére sem kéne csere. Bár a védelembe egy ügyes, gyors, Alves szerű "támadó" védőt szívesen fogadnék, nagy lövővel. - Szép álom. - :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.27. 19:47:02

ab1daL írta:Thiago Silva ezzel jól beindítja az újságírókat! :D
Ha vkit szívesen látnék, akkor az ő lenne. Természetesen Alba mellett, de sztem rá most nagyobb szükség lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.27. 19:22:36

Kép

A Barcában játszani egy álom lenne!

Thiago Silva ezzel jól beindítja az újságírókat! :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése