Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha mi megbírjuk nézni ezen a k*va interneten akkor te is meg bírod nézni.S.Agüero írta:Igen, csak Pro4 kb minden 5. háznál van, vagy még annyi sem, Digi meg már kb minden második háznál.Firefox írta:Igen, mivel a Pro4 adja! Legalább most a sok digis nem röhög a markába ..Had élvezzük már mi is jó minőségben a meccseket ..KösziS.Agüero írta:Az vicc, h a legszorosabb 4/döntőt nem adja a digi...
Amúgy sem röhögök a markomba azért, mert más nem látja a meccset...![]()
![]()
Szivi.
Igen, csak Pro4 kb minden 5. háznál van, vagy még annyi sem, Digi meg már kb minden második háznál.Firefox írta:Igen, mivel a Pro4 adja! Legalább most a sok digis nem röhög a markába ..Had élvezzük már mi is jó minőségben a meccseket ..KösziS.Agüero írta:Az vicc, h a legszorosabb 4/döntőt nem adja a digi...
Igen, mivel a Pro4 adja! Legalább most a sok digis nem röhög a markába ..Had élvezzük már mi is jó minőségben a meccseket ..KösziS.Agüero írta:Az vicc, h a legszorosabb 4/döntőt nem adja a digi...
Hunter91 írta:T-home-osoknak halkan jelzem, hogy a Sat1 adja a meccset a TV-ben!!
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=streamdavi10 írta:Szokásos kérés ilyekor:
Streamet valaki a meccshez?
A-a. 21:30 van már egy hete kiírva.Stalkyard írta:Nem úgy volt eddig, hogy 21:00-tól van a meccs??? Vagy én néztem el?
Piquenbauer írta:Vki nem tudja, h esetleg nem-e lesz vmi német csatornán tv-ben? mégis csak német csapattal játszunk.
hady írta:...valaholvan..., valahol nincs..KamTam írta:espa11 írta: Nekem is a 124-esen volt.
nekem digi kábel tvm van ott is rajta kéne lennie mert én nem találom?
http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv
...valaholvan..., valahol nincs..KamTam írta:espa11 írta:Nekem is a 124-esen volt.Én hiába kerestem újra a csatornákat nem találja:///
.....nekem a 124 csatornára rakta,.......de szerintem csak a twin fejes vevők tudják.....
nekem digi kábel tvm van ott is rajta kéne lennie mert én nem találom?