Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikaos írta: Azon az a pénzen, amit fizetett a "csikókért", szerinted milyen minőségű, "felnőtt" játékosokat tudott volna venni? Most őszintén.
Vagy középszerű 25-30 közöttieket, vagy 30feletti vén sztárokat. Lehet, hogy utóbbiból elkelt volna 1-2, de ennyi.
Pont erről beszéltem, és megint összekevered a klub és Wenger érdekeit. Egy edzőnek mikor volt őszinte érdeke, hogy pluszban legyen egy klub mérlege (amelynek ő semmilyen szinten nem tulajdonosa)?P.U.Y.O.L. írta: Remek, hogy minden évben plusszos a mérlege a játékos átigazolások után, csak éppen semmit se ér vele, sőt egyre lejjebb csúszik.
Ezt nem tudom, hogy hogy hoztad össze...Mikaos írta:Szerinted Wenger örömmel adta el ezeket a játékosokat? Egyrészt kezdtek már kiöregedni (vagy kiöregedtek), másrészt akkor még éppen lehetett pénzt csinálni belőlük, ami nagyon jól jött a klubnak. Nem Wengernek, hanem a klubnak. Sokan összemossák/összemossátok a kettőt.P.U.Y.O.L. írta: Nem vagyok teljesen tisztában az Ágyusok költségvetésével, de azt nem hiszem, hogy Guillotine alá került volna Wenger nyaka, ha csak 1x többet költött volna játékosok igazolásával, mint az eladással. Azért amikor még felnőttek játszottak az Arsenal keretében, akkor még sikeresek voltak. (Henry, Viera, Bergkamp, Pires, Ljunberg, Campbell....stb)
Azon a pénzen, amit fizetett a "csikókért", szerinted milyen minőségű, "felnőtt" játékosokat tudott volna venni? Most őszintén.miihii írta: Azért valamilyen szinten Wengernek is.Ha a kiöregedett,vagy határon lévők a "nyakán maradnak",akkor ugye rövid időn belül fent állt volna a helyzet,h se pénz,se posztó.Így meg azért jött még be némi lovetta értük,amikből ugye igazolhatott a francia.Igazolt is,tinibuborékokat,meg még több tinibuborékot,aztán még néhányat.Okés a fiatalítás,meg garnitúraváltás,de azért elkelne néhány olyan játékos is,akik azért már legalább borotválkoznakTehát a rutin meg a fiatalság aránya nagyon eltolódott és így valóban nehéz dió szinten maradni.És ez nem más "sara",hanem az övé.Lehet,h nem voltak 100 millái folyamat szinten,de amennyi igen,ő osztotta be azokra,akikre.Kezd bedőlni picit ez a csikócsapatosdi,bár nem olyan nagyon rossz az a BL helyért küzdés,meg hébe-hóba megvillanás.De hosszabb távon már elég tré érzés lehet az ágyúsok szurkolóinak a "tisztes helytállás".
Azért valamilyen szinten Wengernek is.Ha a kiöregedett,vagy határon lévők a "nyakán maradnak",akkor ugye rövid időn belül fent állt volna a helyzet,h se pénz,se posztó.Így meg azért jött még be némi lovetta értük,amikből ugye igazolhatott a francia.Igazolt is,tinibuborékokat,meg még több tinibuborékot,aztán még néhányat.Okés a fiatalítás,meg garnitúraváltás,de azért elkelne néhány olyan játékos is,akik azért már legalább borotválkoznakMikaos írta:Szerinted Wenger örömmel adta el ezeket a játékosokat? Egyrészt kezdtek már kiöregedni (vagy kiöregedtek), másrészt akkor még éppen lehetett pénzt csinálni belőlük, ami nagyon jól jött a klubnak. Nem Wengernek, hanem a klubnak. Sokan összemossák/összemossátok a kettőt.P.U.Y.O.L. írta: Nem vagyok teljesen tisztában az Ágyusok költségvetésével, de azt nem hiszem, hogy Guillotine alá került volna Wenger nyaka, ha csak 1x többet költött volna játékosok igazolásával, mint az eladással. Azért amikor még felnőttek játszottak az Arsenal keretében, akkor még sikeresek voltak. (Henry, Viera, Bergkamp, Pires, Ljunberg, Campbell....stb)
Szerinted Wenger örömmel adta el ezeket a játékosokat? Egyrészt kezdtek már kiöregedni (vagy kiöregedtek), másrészt akkor még éppen lehetett pénzt csinálni belőlük, ami nagyon jól jött a klubnak. Nem Wengernek, hanem a klubnak. Sokan összemossák/összemossátok a kettőt.P.U.Y.O.L. írta: Nem vagyok teljesen tisztában az Ágyusok költségvetésével, de azt nem hiszem, hogy Guillotine alá került volna Wenger nyaka, ha csak 1x többet költött volna játékosok igazolásával, mint az eladással. Azért amikor még felnőttek játszottak az Arsenal keretében, akkor még sikeresek voltak. (Henry, Viera, Bergkamp, Pires, Ljunberg, Campbell....stb)
Nem vagyok teljesen tisztában az Ágyusok költségvetésével, de azt nem hiszem, hogy Guillotine alá került volna Wenger nyaka, ha csak 1x többet költött volna játékosok igazolásával, mint az eladással. Azért amikor még felnőttek játszottak az Arsenal keretében, akkor még sikeresek voltak. (Henry, Viera, Bergkamp, Pires, Ljunberg, Campbell....stb)Mikaos írta:A Barcán kívül más csapatot mindig csak "értelemmel" kedveltem, sosem szívből. De a jelenlegi Arsenal kezdi átlépni ezt a határt.
Igazságtalannak tartok minden jellegű kritikát Wenger felé. Amíg a manchesteriek, a komolyabb londoniak és a Liverpool évről-évre 100milliókat dobáltak ki az ablakon, úgy elég könnyű volt nekik versenyben maradni. Az Arsenal-nak sosem volt erre lehetősége az utóbbi években, mert ha költeniük kellett pl.50milliót egy nyáron, akkor biztos, hogy legalább 60-70millió bevételt is muszáj volt termelni a játékosok eladásából. Így azért elég nehéz csapatot építeni. Az egyetlen komoly lehetőség a múlt nyáron adódott a költekezésre, de senki ne várja, hogy a legfőbb játékos (Cesc) eladása mellett majd egy nyár alatt sikerül úgy bevásárolni, hogy világverő csapat legyen az Ágyúsoké.
Megkockáztatom, hogy Wenger teljesítményét nagyon (de tényleg nagyon) kevés edző tudta volna egyáltalán megKÖZELÍTENI. Ráadásul Wenger volt annyira úriember, hogy egyszer nem hagyta el a (korántsem miatta) süllyedő hajót. Le a kalappal előtte, akárki akármit mond.
Negyedannyi költekezéssel, mint a többi "zseniális" csapat és edző, mindig ott van az első 4-ben. Na, ez teljesítmény.
Nem meglepő, elegük lett a mutatott teljesítményből...ab1daL írta:Villas-Boas távozik a Chelsea-től!
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 44,00.html
Tegnapi újabb vereség után várható volt. Szerintemab1daL írta:Villas-Boas távozik a Chelsea-től!
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 44,00.html
jó, 5.lassítás után én is okos vagyok. Az élő "ütemet" kell nézni, ott szerintem az Arsenal fanok kivételével (bár talán közülük is akadt,aki rámondta,h ez 11es), a 90% 11est adott volna elsőre.szajko írta:semmi nem volt... suárez feldobta magát.Game90 írta:Megadható volt a 11-es? Mert pont elment a stream-em.
Arteta csúnyán ütközött Henderson-nal, 5 percig biztos, hogy állt a játék, állítólag agyrázkódása van.kurdt írta: Ellenben azt valaki el tudná mondani, hogy miért volt 8 perc hosszabbítás???
Annyit tudok, hogy Artétával történt valami...
Benayoun - Gervinho csereGame90 írta:
Érik egy Walcott - Ox, Benayoun - Gervinho csere.