Mekkora meccs volt ez a tegnapi te jószagú.. 

Kobe óriásit játszott, változott a játéka az idők során, de még mindig a régi. Fel volt tüzelve kellően és az az első negyedes 18 pontja, félelmetes volt, elképesztő, bárhonnan, bárkiről... Bynum hatalmasat játszott a palánk alatt, Gasol nekem picit eltűnt, hol hol villantott, de a játéka nekem csalódás volt ezen alkalommal.
Viszont.. azt hiszem.. tartozok egy bocsánat kéréssel a jó öreg Metta-tól, én megelőlegeztem, hogy oda-vissza fogják.. erre inkább ő tette meg. 

Szerintem egyik legnagyobb meccse volt a Lakersben, hihetetlen megoldásai voltak, ami kosarat ért, védekezésben pedig remekelt. Egyik kedvenc jelenetem tőle: Tőrös:"Metttaaaaa" Erre egy pattintás és csont nélkül bevágta a hármast, amire felugrott a csarnok.. 

Akkor indult be igazán, amikor kellett, kalapom megemelem Ron! 
Miamiról is egy kicsit szóljak, én annyira nem érzem bődületes erősnek ezt a gárdát. Aztán kövezzetek meg. Van 3 játékos, akik közül az "ész" ma hiányzott, Wade játszik, de sokszor ész nélkül.. James pedig húzta a miamit, de ennyi rossz 3mas kísérlete, nem tudom volt-e, a cserék pedig nem tudtak hozzá tenni. Ponterősek az tény, de 3 embert meg lehet verni én úgy gondolom öttel. Bár, tegnap annyira össze volt szedve ezt a Lakers, hogy szerintem sehogy se tudtak volna nyerni, az az igazság, még Boshal se.
Picit úgy érzem, hogy bárkit le tudunk győzni idén, de bárkitől el tudunk szenvedni egy vereséget.. 

Ha sikerül erősíteni az irányító posztot, akkor bármi megtörténhet, de ha nem, akkor nagyon kevés lesz ez így. Nem osztom Tőrös véleményét, hogy ide csak egy jó hármas dobó kellene, persze az is kellene, mert ilyen Troy féléket ki kéne b***ni az ablakon, ennyit én is tudok basszus.. nulla.. Blaket egy komolyabb, képzett irányító reggelire megeszi, Fisher pedig látszik, hogy 2-3 kiharcolt faultra képes már csak. Nem merem mondani, hogy elnéznék egy Rondot ebben a Lakersben, mert a végén még megruháznak a Boston drukkerek, de egész más lenne az állás, ha irányítaná valaki ezt a gárdát, lennének assistok, jelenleg erre Kobe képes csak, de az ő vállára így is túl sok teher zúdul, nem kéne még több.