Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez mondjuk szerintem már durva szintje a szurkolásnakshutterisland írta:
hát ez így, hogy LM10, valami dizjájnos betűtípussal, árnyékolással, vagy ilyesmi...csak ha igényeset akarok, akkor bele kell nyúlni kicsit a pénztárcába, szóval tavaszig jegelve lesz valószínűleg.
pedig már azóta tervezem, mióta bebólintotta a bl döntőben
Igazán nincs mit! Igen ez az én listámon is rajta van..ronaldinho89 írta:Köszi a feltöltést mrMimo, nagyon jó kis videó. végig is néztem. jajj csak agyja az isten hogy láthassam Messi-t egyszer élőben egy Barca meccsen, egy full Camp Nou-ban.
Pedig meglesz a 60 gól simán (ha nem sérül meg) 13 bajnoki 1 spanyol kupa döntő és még legalább 2 bl meccs. ez 16 meccs. Elképzelhetetlennek tartom hogy 16 meccsen ne lőjön 12 góltGareth Tello írta:Tényleg hihetetlen, mit játszik idén (is) a Bolha.![]()
42 meccs, 48 gól, 21 gólpassz!![]()
Durva lenne, ha szezon végére meglenne a 60 gól. Bár ha így folytatja... Még a 70 sem elképzelhetetlen.
A videó alatt, az első komment életveszélyes.
Csak Magne B6 volt mert idegrendszeri problémákkal küzd .Pavel írta:A marslakókat kihagytad.sjd írta:dopping, dopping! UEFA, Unicef, Villar, NATO, NASA!!!
Én ilyet majd visszavonulása után mondanék, mert még aktív futballista, csak 25 éves lesz. Merész kijelentés még mindig.leomessi7 írta:Nem kétség,hogy a valaha volt legjobb játékos a foci történetében az Lionel Messi! Azzal a precizitással és tudással amivel ő rendelkezik egyszerűen elképesztő!Öröm látni, ahogy a labdát vezeti...
dopping, dopping! UEFA, Unicef, Villar, NATO, NASA!!!
hát ez így, hogy LM10, valami dizjájnos betűtípussal, árnyékolással, vagy ilyesmi...csak ha igényeset akarok, akkor bele kell nyúlni kicsit a pénztárcába, szóval tavaszig jegelve lesz valószínűleg.Deus írta:Messi arcáról? vagy csak felirat?shutterisland írta:LM10 tetkót tervezek valamilyen nem látható helyre már hetek óta amúgy is
Ez komolyan elhangzott?fcbpete írta:When asked about Lionel Messi’s position in world football, FC Barcelona coach Pep Guardiola said: “Messi is among the greatest. Di Stefano, Cruyff, Maradona… And I add Pele, otherwise he’ll be angry.”