sura írta:Aki akár csak egy meccsre is visszaküldené Tellot a B-be, az se a focihoz, se egy játékos felépítéséhez nem ért.
Senki nem állítja szerintem, hogy visszaküldené. Egyszerűen csak óvatosan kell bánni a szerződésadással. Ha szerződés köt az A kerethet, nem játszhatsz a B-ben. Viszont korlátlanul tudsz játszani az A keret meccsein, ha nincs profi kontraktusod, így ez jolly joker a fiatal játékosok esetében!

Gondolom Villa felépülésével meg igen rezegni fog a léc. Bár nem feltétlen alatta. Cuenca már kapott szerződést, nemde? Mindezektől függetlenül itt tartatnám, profiként. Meg is mondom miért: sajnálom, hogy ezt kell írnom, de megválnék Pedrótól. Azt hiszem, hogy különösebb indokot nem kellene szolgáltatnom. Gyenge. Már tavaly is az volt. Tello sokkal jobban játszik. Sajnálom, tényleg, mert amúgy alapból kedvelem. De most mit mondjak erre? Csupán szimpátiából nem lehet itt tartani ilyen hosszú ideig inaktív játékost...

Ha játszik, akkor nagyon gyenge, ha nem játszik, akkor az azért van, mert sérült. És talán jobb is, ha nem is kerül a pályára... Továbbra is sajnálom, soha nem felejtem el azt a gólsorozatot, amit felállított. Mégis csak ő lett elsőnek legenda ebből.
Érdekelne, hogy Bojan hova fog visszajönni. Nekem ő még a nagy rejtély. Hogy tudott ilyen ígéretből ilyen stagnáló szürkeséggé válni? Fel nem tudom fogni, nonszensz... És tulajdonképpen egy jelenlegi Pedro 2-ért fog kicsúszni 13 millió € a tárcából. Hajaj bizony hajaj...