Mikor először megláttam a kezdőt kicsit meglepődtem Pedro és Cuenca???Aztán rájöttem hogy mást nem nagyon tudunk beállítani...S.Agüero írta:VV, Alves, Puyol, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Messi, Cuenca
Amúgy idegenben játszunk, úgyhogy remélem nem hoz a hazai pálya semmilyen győzelemt sem a Santandernek.messideco írta:A kieső helyen álló csapatok ellen talán a legnehezebb győzni. Most a keret is nagyon vékony, így még nehezebb lesz.
A hazai pálya és a javuló forma azonban szerintem meghozzák a győzelmet a mai meccsen.
jelenleg 17 éves úgy tudom és ebben a szezonban került fel a Barca B-be... Szóval van még ideje bőven. A Barca B-ben sem mindíg kezdő... Majd olyan 2-3 év múlva várd...Pavel írta:Tudod létezik az a bizonyos szamárlétra.Galen írta:Testvérem, nem érdekel, hogy mit csinál a B csapatban.Pavel írta: Nézzél Barca B meccset.
Bizonyítson az A csapatban. Sok sok tehetséges ember futott fel a B csapatig, onnan meg ment a levesbe a tehetségével együtt., mert a felnőttek között kevés volt.