Galen írta:Pavel írta:Galen írta:Arról a Dölöfeu vagy ki gyerekről se hallani senkit, pedig isten balkezének volt beharangozva...
Testvérem, nem érdekel, hogy mit csinál a B csapatban.
Bizonyítson az A csapatban. Sok sok tehetséges ember futott fel a B csapatig, onnan meg ment a levesbe a tehetségével együtt., mert a felnőttek között kevés volt.
Személy szerint nagyon nem örülnék neki ha az A-csapatban látnám Gerardot. Még csak most került fel a B-be. Akármilyen tehetséges ne várjunk már csodát mindenkitől. Sokan azt hiszik, hogy van egy ígéretes fiatal játékos és már bérelt helye lesz a felnőtteknél. A La Masia nem egy gyár, ahonnan futószalagon jönnek Iniesták és Messik.
A meccsről. Sajna az első 20 percről lemaradtam, de ahogy hallom nem sokat vesztettem. Az egyenlítés után eléggé megijedtem, de 5-10 perc múlva már sikerült kicsit lenyugodnom, mert láttam a srácokban a tüzet és valahogy tudtam, hogy behúzzuk. Eléggé közhelyes, de ha az idegenbeli meccseken fele ilyen lelkesédessel, akarással játszottunk volna nem itt tartanánk. De ez késő bánat, abban viszont bízom, hogy a srácok is tanultak belőle. Mindhárom gólunk gólunk élményszámba ment, Ini pedig megmutatta, hogy ő is tud vezér lenni.
A legnagyobb negatívum Alexis elvesztése, meccsről-meccsre egyre jobb volt, remélem a 15 nap a legrosszabb eset és kb. 10 nap múlva már egészséges lesz.