Meghallgattam, szokásos minőség, sőt, szerintem idáig ez volt a legjobb, külön plusz pont, hogy más témákkal is foglalkoznak, így jobban megismerjük őket. Néhány résznél például szakadtam a röhögéstől, külön műsort érdemelnének a SportTv-n
Erről beszéltek most a podcast-ben:
http://blogs.thescore.com/tbj/
+ ha már ők is felhozták, ti mennyit foglalkoztok NBA-vel?

Nálam először boxscore, néhány izgalmasabb meccs összefoglalója, cikkek/fórumok olvasása, meccseket suli miatt inkább csak pénteken, szombaton és vasárnap nézek. Külföldi podcast-eket is szívesen hallgatnám, csak szerintem a felét nem érteném
Ha ez létrejönne, szerintem Bob azonnal fejbe lőné/felakasztaná/ponttyal arcon csapná magát.
Témákhoz hozzászólva:
1. Gasol - Rondo: ok, hogy Rondo hatalmas upgrade lenne PG poszton a Lakers-nek, de ki lenne a PF? Murphy? McRoberts? Illetve Fisher és Blake mennek majd takarítónak? CP3-ért simán adtam volna Gasol-t, Rondo-ért már nem biztos. + inkább a Scola - Lowry vonalat erőltetném. Másrészről Rondo tökéletes fit a Celtics-nek, normális szerződése van, sosem lesz franchise player, de nagyon hasznos abban a rendszerben.
2. Howard-trade: ha összeállna Oklahomában a Superman - Durantula - Westy hármas...szerintem elkezdhetne izgulni a Heat

Én sem értem őt, itt is meglenne a 20/14-es átlaga, viszont egyedül sosem fog bajnokságot nyerni. Na mindegy, erre csak rájön majd 30 éves korában

Viszont ha FP akar lenni, akkor miért szeretne eljönni Orlando-ból?
socio66 írta:mondjuk számomra az is érthetetlen,hogy miért nem építenek fel orlando-ban egy bajnokesélyes csapatot howard köré.
Két név: Stan Van Gundy és Otis Smith.
Tocy írta:
De ha menne Oklahomába, akkor Ibaka nem lenne már ott. Úgy mehetett volna, hogy Ibaka+Harden+egy kiegészítő, nem emlékszem most...szal buknának egy magas embert, a liga legjobb 6. emberét ( aki mellesleg bombaformában van ), és megkapnák a liga legjobb centerét. Hm-hm...
Én lehet, hogy csinálnám ezt is. Ha van esélyed megszerezni a liga LEGJOBB centerét, akkor meg kell szerezni

Szinte tökéletes lenne ez a hármas, Perkins-t elcserélik valakire, FA-ról pedig azt húznak be, akit akarnak.