Hát sehol. Ez a bajom vele nekem issocio66 írta:2k12.
become a legend módban hol állítom be,hogy ne valós meccsszámot játsszak az idényben?
nincs időm lejátszani minden meccset, de úgy meg nem látom sok értelmét
Hát sehol. Ez a bajom vele nekem issocio66 írta:2k12.
become a legend módban hol állítom be,hogy ne valós meccsszámot játsszak az idényben?
Az create a legend, és egyébként nem lehet beállítani sajnos. My playerben sem. Egyedül association módnál lehet, amiben most kezdtem egyet a Bostonnal 5 perces negyedek, 14 meccses szezon Superstar szint. Még nem nagyon cseréltem de akarok, mert center poszt nagyon sovány.socio66 írta:2k12.
S.T.A.L.K.E.R.-t tudom ajánlani, mindkét része szórakoztató.kanty írta:Lövöldözős, háborús játékok érdekelnének.
Nem kell a legújabb legyen, a lényeg, h szórakoztasson és lehessen aprítani.
Köszi.
MOHAkanty írta:Lövöldözős, háborús játékok érdekelnének.
Nem kell a legújabb legyen, a lényeg, h szórakoztasson és lehessen aprítani.
Köszi.
Warez??De ha nem akkor nem értemBobberto írta:Nem teljesen vegytiszta, ha érted mire gondolokGerard3Piqué írta: Teljes??Mikor jelent meg él teljesen azt hittem hogy márc 15.-én jelenik meg.
már ezzel is okosabb vagyok,akkor próbálkozom,amíg nem sikerülBob_Marley írta:Csináltam már!daffy írta:te bob,te nagy spíler vagy. csináltál már 3 csapatos trade-et?
De nem emlékszem pontosan lényeg, hogy oylan csapatot kell bevonni akinek van helye a sapka alatt!
11-ben Clippers, Kings pl!
Kirsticet Pavlovicot meg cetlit küldtem anno és talán a harmadik csapat a Grizzlies volt!
És nem vagyok nagy spíler ezt leszögezném
Csináltam már!daffy írta:te bob,te nagy spíler vagy. csináltál már 3 csapatos trade-et?
Teljes??Mikor jelent meg él teljesen azt hittem hogy márc 15.-én jelenik meg.Bobberto írta:Nem, ez már a teljes verzió. Dashboard az viszonylag új, már nem is tudom így pontosan melyik, de LT+2.0-án simán megy.Gerard3Piqué írta:Demóval játszol?Bobberto írta:Ez az új Fifa Street nagyon bejövős![]()
2vs2, 3vs3 és így tovább. Futsal verzió + végre nem játékfigurák az emberek. A cseleket is meg lehet tanulni és a world tour verzióba saját csapatot is építhetsz, úgy hogy még fejleszted az eleinte gyatra játékosaidat.
Fifa 12-ből pedig átmentette a virtuális profilomat isnagyon pöpec!
Volt dashboard frissítés? Mert én flasheleten játszok és félek hogy megint kerül egy 10-esbe a flashlés mert a microsoft megszívat?
Valami inót valaki légyszi
Nem, ez már a teljes verzió. Dashboard az viszonylag új, már nem is tudom így pontosan melyik, de LT+2.0-án simán megy.Gerard3Piqué írta:Demóval játszol?Bobberto írta:Ez az új Fifa Street nagyon bejövős![]()
2vs2, 3vs3 és így tovább. Futsal verzió + végre nem játékfigurák az emberek. A cseleket is meg lehet tanulni és a world tour verzióba saját csapatot is építhetsz, úgy hogy még fejleszted az eleinte gyatra játékosaidat.
Volt dashboard frissítés? Mert én flasheleten játszok és félek hogy megint kerül egy 10-esbe a flashlés mert a microsoft megszívat?
Valami inót valaki légyszi
Demóval játszol?Bobberto írta:Ez az új Fifa Street nagyon bejövős![]()
A Myplayer már csaak ilyenSanama írta:NBA 2k12 My player
Pro szinten van a gameplay.
Miért van az,hogy ellenfél bárhogy bármikor bárhonnan 10/9et bevág, de az én csapatom jó ha 10/5t beszenved?!
Ha nem vagyok a pályán,akkor is állandóan sz.poágon vannak?!
Van valami beállítás,amit meg kéne nézni?
Mert így bele se merek gondolni,hogy mi mehet hall of fame-n,vagy mi a legerősebb szint
Én is rávettem magam a játékraneobarca írta:Nem egyszerű játék, én is Pron-tolom billentyűzettel. 2-11 volt a mérlegem, de mostmár kezdek belejönni. Én is realisztikusra raktam mindent. Dobás, FT mindent. 12perces negyedekkel. Élvezhető kis game. Ha van valami kérdés szóljál. Nagyjából tudok már mindent...Lionel85 írta:neobarca, Bob köszi, tényleg én csesztem el.le volt véve a kommentátori hangerő, a játék közbeni meg 100-on.
Még csak ismerkedek a kosárral, legutóbb az NBA '99-vel játszottam...Kicsit eltelt az idő azóta. Le is nyomtam már 3 meccset, ezekből mindet elvesztettem természetesen.
Valós időben, 12 perces negyedek vannak, de annál jobban élvezem, még ha ki is kapok.A realitás 50%-ra van állítva mindenhol, azaz a dobások valószínűsége fifty-fifty jönnek be.
Egy régi meccset is lenyomtam, a Jabaar-féle Lakers a Bird-féle Celtics ellen és ők nyertek 120-90-re.
És hogy neobarca örüljön, egy mai Knicks-Boston meccsen nyert ellenem a NY 115-75-re.Kicsit bealudtam a középső két negyedben. Próbálgattam a dobásfajtákat, a zsákolás még nem megy. Természetesen még csak pro szinten nyomom, bele kell még ebbe tanulni.
miközben tolom be a védőt és nyomom a sprintet,mellé valamelyik irányba nyomom a gombot is,akkor lefordul a védőről..vagy nem.Lionel85 írta:Neked hogy zsákol úgy? Én azt csinálom, hogy tolom seggel a palánk fele a játékost, aztán nyomom a lövést és a sprintet egyszerre, de kb. 10 alkalomból jó, ha 2-3 alkalommal zsákol. Inkább csak kosárra dob és benne van ilyenkor ugye a hibázás lehetősége is.