2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen logikus lenne nálam is, hogy próbáljunk kiimádkozni egy gyengébb ellenfelet magunknak, s az RM-nek egy nehezet!Akármennyire látszólag nincs esély a bajnokságban, azért igenis tovább kell ott gyűjteni a pontokat, ha lemaradunk pihentethetnek ők is!Így meg a BL-ben egy könnyebb sorsolással ráadásul a nagyon sűrű előttünk lévő időszakban, azért jobb lenne a helyzetünk!ab1daL írta:Leírtam facebook csoportba is, de ide is megosztom természetesen:
Én szerintem ez lenne az ideális: Barca-APOEL/Marseille/Benfica. És az águnk másik meccse pedig: Real-Chelsea. Nem lenne könnyű dolga a Madridnak, plusz hátha a Chelsea elleni, és ha tovább mennek, a Barca elleni BL meccsek kicsit megosztanák a figyelmüket, és lenne egy-két pontvesztés így nekik a bajnokságban.
Ez így van. Korábban kifejezetten gusztustalan, durva játékot játszottak. Minket is, meg a Madridot is nagyon megszoktak faragni.socio66 írta: bár nem néztem sok bilbao meccset az elmúlt években,de mintha ezelőtt inkább a küzdeni tudásukkal,masszívságukkal tűntek volna ki,nem emlékszem hogy valaha is láttam ilyen pengés játékot tőlük.
Igazából sok spanyol csapatnak lehetett volna már lehetősége a kiemelkedésre az elmúlt években, de hosszútávon egyiknek sem sikerült. Sztem a Bilbaonak sem fog.Sok-sok év után Bilbao lehetne az első aki kiemelkedik a spanyol középszrból és tényezővé válhatna Bielsa-val nemzetközi téren Barca és a Madrid mellet.
A probléma azzal van hogy a kulcsjátékosokat és Bielsa-t megtartsák hosszútávon ez meg nem hiszem hogy megvalósul.
Az elmúlt hetekben az államvizsgára gyúrtam, remélem majd júniusban meglátszik.LG milyen vicces vagy, gondolom az elmúlt hetekben erre a poénra gyúrtál. Látszik Smile
Ebben legalább egyet értünk.ozsimiki írta:
Örülnék egy Schalke-Bilbao döntőnek.
Ki is fognak...0-2elbandi írta:A city eddigi teljesítménye siralmas.
Ez alapján megérdemelnék hogy kiessenek.
Én még idevenném a Valenciát is.. Szerintem ,ha a pl csapatainak kereteit és felfogását nem változtatják meg a következő évre, akkor már nem mondhatjuk, hogy az angol a legjobb bajnokság. Ezt nem ezekbő a meccsekből vontam le következtetésként, de láthatjuk, hogy erősödött a La Liga ( csupán a Barca és a Real borzasztó kemény még mindig, azért nem vesszük észre sokszor), míg a PL igazából 2010 óta kb lejtmenetben van ( ugye az Ancelottis bajnok Chelsea sem volt már az igazi, bár akkor a MU még kétségtelenül sokkal erősebb volt, mint ma). Ez mára csúcsosodott ki, de jövőre még inkább igaz lehet. Mondjuk én ennek örülök, nem is baj, ha meg van ez a bajnokságok közti ciklikusság. Már csak azt várom, amikor egyszerre lesz 3 brutál erős bajnokság újra, ami régóta nem volt már ( spanyol, angol, olaszra gondolok).gergo9 írta:Nah elvonatkoztatva attól hogy a MU nem nagyon vette komolyan ezt a sorozatot Bilbao mai játéka dícséretes.
Sok-sok év után Bilbao lehetne az első aki kiemelkedik a spanyol középszrból és tényezővé válhatna Bielsa-val nemzetközi téren Barca és a Madrid mellet.
A probléma azzal van hogy a kulcsjátékosokat és Bielsa-t megtartsák hosszútávon ez meg nem hiszem hogy megvalósul.