2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem.Lionel85 írta:Elődöntők
APOEL - Real Madrid/Benfica - Chelsea
Marseille - Bayern/Milan - Barcelona
Majdnem telibe találtam magamatsalas9 írta:Nekem nincsenek jó előjeleim. Idén a Real kezét jobban fogta Fortuna kisasszony, és ennek köszönhetően szerintem ma is szerencséjük lesz![]()
Tippem ez miatt:
1. Real M. - O. Marseille / Bayern M. - APOEL
2. Barcelona - Chelsea / Milan - Benfica.
De inkább ne legyen igazam
hát a bajnokság az teljes katsztrofa. 4 meccs bukta egymas után hulyébbnél hulyébb csapatok ellen, jelenleg kb 8 pontra vagyunk a bl selejtezős 3. helytől.Bob_Marley írta:Bár visca el barca jobban tudja hogy állnak a kupában, de a bajnokságban nem túl fényesek azt tudom!
Bob_Marley írta:
Annyit beszélünk róluk, tuti Marseille lesz![]()
Tudom, hogy csípet a Marseille-t, de az ő játékuk bőven jó nekünk. Főleg, ha támadólag lépnek fel. Egy deffenzív 100%-ig kontra csapat ellen inkább meg szoktunk szenvedni. A továbbjutás persze nem lenne kérdés, de jó lenne már az 1. meccsen egy nagy arányú győzelem, hogy a visszavágóra mehessen a B keret...Bob_Marley írta:De az OM-t én is szeretem
Plusz azért ők egyáltalán nem kellemes ellenfél!
Gyors emberek főleg Azpilicueta meg Amalfitano a két szélen, ott van Remy, s középpályán/védelembe vannak kemény jó fizikai adottságokkal rendelkező emberek Diawarra, Mbia!Az OM senkinek sem kellemes ellenfél véleményem szerint!Benfica-Apoel aki abszolút feküdne!De kiderül
Nem biztos, hogy az APOEL lenne számunkra a legkönnyebb ellenfél...(persze én se hiszem, hogy akár megszoríthatnának minket, de kellemetlenebb lehet velük játszani, mint pl. az OM-el...)Bob_Marley írta: Úgyhogy ide nekünk az APOEL-t