2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.ultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi
Én meg pont hogy drukkolok a Barca - Real döntőnek!Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A lehető legrosszabb sorsolást kaptuk sajnos
??????? Ez miezez?MichaaBee írta:Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
nekem is ugyanez a véleményem... úgyhogy REMÉLEM HOGY A BAYERN jut tovább.Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A lehető legrosszabb sorsolást kaptuk sajnos
lolMichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
Te ittál valamit.MichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
Ez szép volt :DDDsalas9 írta:Majdnem telibe találtam magamatsalas9 írta:Nekem nincsenek jó előjeleim. Idén a Real kezét jobban fogta Fortuna kisasszony, és ennek köszönhetően szerintem ma is szerencséjük lesz![]()
Tippem ez miatt:
1. Real M. - O. Marseille / Bayern M. - APOEL
2. Barcelona - Chelsea / Milan - Benfica.
De inkább ne legyen igazam
Sorsolás előtti tippem:Lionel85 írta:Elődöntők
APOEL - Real Madrid/Benfica - Chelsea
Marseille - Bayern/Milan - Barcelona
Érdekes párharcok!Lionel85 írta:APOEL - Real Madrid
Marseille - Bayern
Benfica - Chelsea
Milan - Barcelona