Ájjájjjájjájjájjj....
Nagyon örültem volna ha már a negyeddöntőben megkapjuk a Realt, sajnos nem így lett.
Mourinhóék útja sima a döntőig, az APOEL nem ellenfél (nem becsülöm le őket, de asszem reálisan -no pun intented- látom a dolgokat), a Bayern pedig otthon jó lehet egy döntetlenre, de idegenben komolytalanok...
A mienk viszont nem annyira, de így sincs egy szemernyi kétségem sem afelől, hogy döntőbe jutunk. Az az érdekes, hogy a Milan ellen jobban örültem volna, ha itthon kezdünk: elvertük volna őket mondjuk három góllal és akkor kicsit könnyebb lett volna az idegenbeli meccs. De így tovább kell menni, gólt kell szerezni Milánóban, ha lehet egynél többet.
Az elődöntőben pedig ez az idei Chelsea nem lehet ellenfél! Ez majdhogynem ugyanaz a csapat, mint akikkel három éve megszenvedtünk, csak gyengébb: a kulcsemberek még öregebbek, egyedül Mata érkezett oda azóta, aki b*szik akár egy öltést is és a legeslegeslegfontosabb: nem Hiddink az edzőjük, hanem egy 'caretaker'. Már pedig az akkori Chelsea teljesen egyértelműen Hiddink (...khm...világlegjobbedzője...) miatt volt ennyire jó!
Mindemellett szerintem a mostani Barça jobb, mint az akkori...
Egy szó mint száz: május 19, München

El Clasico!
Meg kell verni a Madridot, egy meccsen nehezebb lesz, de képesek vagyunk rá!