Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NeeeTim írta:Szerintem Oleguer visszatérésének nagyobb az esélye..Nem volt ő olyan rossz.Nem beszélve arról,hogy a mostani fórumozók nagy része nem is látta
játszani.Simán lehetne Pep utódja is.
Szerintem Oleguer visszatérésének nagyobb az esélye..Nem volt ő olyan rossz.Nem beszélve arról,hogy a mostani fórumozók nagy része nem is láttaZozzy 5 írta:én oleguer visszatéréséről olvastamAlexander Mahone írta:Bármilyen radiikális hír is jelenik meg bármilyen sportnapon, még véletlenül se higyjétek el. Április 1! Nem fog Ibrahimovic vagy Ronaldinho visszajönni
én oleguer visszatéréséről olvastamAlexander Mahone írta:Bármilyen radiikális hír is jelenik meg bármilyen sportnapon, még véletlenül se higyjétek el. Április 1! Nem fog Ibrahimovic vagy Ronaldinho visszajönni
Na most egy világ omlott össze bennem... Pedig már reménykedtem benne, hogy a régi sikereket visszahozhatná Ronaldinho...Alexander Mahone írta:Bármilyen radiikális hír is jelenik meg bármilyen sportnapon, még véletlenül se higyjétek el. Április 1! Nem fog Ibrahimovic vagy Ronaldinho visszajönni
Utólag is nagyon köszönöm, cimbora!messideco írta:Isten éltesse az Árpikat