Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első jó volt egy bevezető évadnak, ezután történnek majd az igazán nagy dolgok.geridoss írta:Április 1-én jön a Trónok harca második évada!!!!
Akit érdekel, itt a hivatalos trailer.
Az első évad nagyon bejövős volt
Wá! Rick végre megmondta a frankót a sok rinyálósnak! És mindannyiunk nevébe mondhatom kíváncsi vagyok ki ez a csukjás tag. 3. évad akkor képregény szerint a börtönbe folytatódik!Deus írta:fent van már a walking dead évadzárójának a magyar felirata
felfüggesztheted a tanulást xDsoadroli írta:Ááá, még tanulni kéne meg ilyesmi, de nem bírom ki, hogy ne nézzem meg. Remélem ütni fogDeus írta:fent van már a walking dead évadzárójának a magyar felirata
Ááá, még tanulni kéne meg ilyesmi, de nem bírom ki, hogy ne nézzem meg. Remélem ütni fogDeus írta:fent van már a walking dead évadzárójának a magyar felirata
imdb-n meg az összes sorozatos oldalon ez van fennbarcalaci84 írta:
ezt a dátumot honnan nézted, mert március 19 -ről volt szó
ezt a dátumot honnan nézted, mert március 19 -ről volt szó (aki látta az első részt az tudja miért is lenne furcsa ha ezt eltolták volna)a pilot engem teljesen megvett és a két hónap várakozást csak a dátum többletjelentése miatt tudtam megbocsájtanisjd írta:Hú, tényleg, én abba még bele sem kezdtem, pont azért, mert ilyen nagy szünet van az első két rész között, de akkor az is esedékes egy héten belülbarcalaci84 írta: és tényleg a legjobb újonc , bár a Touch második része nem kicsit várós(3.19)...
Egyébként most úgy néz ki, hogy márc 22-én jön ki a második része
Hát a fb-ra feltöltött képek alapján jövő héten igencsak akció dús epizódnak nézünk elébe..Sanama írta:
De az a baj,hogy 2 rész van hátra az évadból,ugye ha 10részes, és alig haladt előre a cselekmény...
Tehát ha így haladnak simán lehet 20évad is,mert ez így csigatempó. Ahol most jár a történet azt a 4.résznél is el lehetett volna érni szerintem...
Na mind1,de az hogy Ashur gyerek mindig jó helyen van, hogy ne haljon meg...Meg azért az a csávó is aki megölte az öreget, 3nyíl állt ki belőle és ment előre, kicsit Akhilleusz volt a srác
De az a baj,hogy 2 rész van hátra az évadból,ugye ha 10részes, és alig haladt előre a cselekmény...palesz77 írta:Spartacus:
Hááát. Folytatódott a már 3 rész óta tartó forgatókönyv, intrikák és árulás, tervezgetés 40 percig, az utolsó 10-ben meg akció.. Kiderült hogy Gannicus a legjobb, ő a végén tudott gyilkolni is Ashur embereiből - vagy legalábbis kárt tenni bennük..De viccet félre téve azt hittem a végén amikor odament kinyitni a kocsit Agron, hogy megöli az egyiptomi, szerencsére nem tette. De ő tuti egy főbb karaktert meg fog ölni, tartom magam az Agronos tippemhez..
A buzulás rész meg kezd idegesíteni.. Kb 1 percig oda se mertem nézni..
Gannicus meg szerintem hamarosan összefekszik Sexával vagy kivel. Ő az ókori róma Barney Stinsonja..![]()
Összességében nem volt rossz, de semmivel sem volt jobb mint az előző kettő rész.. Ugyan úgy stagnált a színvonal..
Hú, tényleg, én abba még bele sem kezdtem, pont azért, mert ilyen nagy szünet van az első két rész között, de akkor az is esedékes egy héten belülbarcalaci84 írta: és tényleg a legjobb újonc , bár a Touch második része nem kicsit várós(3.19)...
én is nézem és tényleg jó , csak sajnos évad végén nagyon valószínű a kasza.Remélem hogy csak minimális cliffhanger lesz a z évad végén...sjd írta:Awake
Idén messze a legjobb újonc, sztem mindenképp megéri nézni, itt a trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=_7ywHHfTDAw
Pavel írta:Egy kicsit gondolkodtam.
Az élőholtak visszatérésében (1985) Itt elég volt egy bizonyos harcigáz belélegzése. Aztán bekövetkezik a halál, majd jön a feltámadás.
Én is nagy rajongója vagyok a zombi filmeknek,és emlékeim szerint sem az a bevett formula,h mindenki fertőzött,hanem a harapásos módszer.visca el barca írta:nem, a legtöbb zombi filmben az van, ha vkit megharapnak a zombik azzá válik.Pavel írta:
Szerintem ez nem spoiler. A legtöbb zombi filmben ez van.
Amúgy olvasd a képregényt az sokkal jobb.
persze, kivétel mindig akad.Pavel írta:Hogy egy kicsit vitatkozzak. Az élőholtak éjszakájában (a remake-ben). A néger csávó meglőtték és zombi lett belőle.
A képregény fényévekkel jobb.
Hogy egy kicsit vitatkozzak. Az élőholtak éjszakájában (a remake-ben). A néger csávó meglőtték és zombi lett belőle.visca el barca írta:nem, a legtöbb zombi filmben az van, ha vkit megharapnak a zombik azzá válik.Pavel írta:Szerintem ez nem spoiler. A legtöbb zombi filmben ez van.visca el barca írta: pavel! ez nem a spoiler topic!
gondolkoztam a képregényen, de mivel nézem a sorozatot, nem akarom elrontani az élményt
nem, a legtöbb zombi filmben az van, ha vkit megharapnak a zombik azzá válik.Pavel írta:Szerintem ez nem spoiler. A legtöbb zombi filmben ez van.visca el barca írta: pavel! ez nem a spoiler topic!