Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna azt be kell látni, hogy ha minden adandó alkalommal megölnék a karaktereket, akkor a 3. évad végén már a statiszták is előlépnének főszereplőnek. Ugyanakkor ez az első évadban még jól elő is volt adva, meg sokkal jobb érzés is volt így elhúzva, mire kinyírták Batiatusékat. De az ilyen gyökérségekkel, mint h Lucretiát feltámasztják, meg a mostani rész, csak elrontották a dolgokat.kanty írta:Spartacus
Elképesztő, h milyen egy töketlen ez a Spartacus, még Berényi Andrásnak is több vér van a pucájában.
Glaber nőjét már az elején meg kellett volna ölje, ehelyett megint kezd filozófálni.A csaj sokkal tökösebb nála, szempillantás alatt kinyírta volna.
A végén érdekes volt, h a kiscsaj megtudta, h mégis Glaber ölte meg a testvérét, biztos jön ismét valami női fondorlat. Esküszöm tiszta Született feleségek.
Ismét Gannicus volt a legtökösebb, ő legalább leszedett párat Glaber emberei közül, Crixos is ritka gyenge, először a csaja veri agyon, a végén pedig ha nincs az öreg, akkor odalett volna.
Igazából én már semmin se lepődök meg. Ha a végén leül Glaber és Spartacus, szépen megbeszélik a dolgokat, majd egy sakkpartin eldöntik, h ki a nyertes, akkor sem ugrik nagyot a pulzusom.
A nulladik évadnál még nem igazán jött be Gannicus, de el kell ismerni, h jelenleg messze ő a legizgalmasabb szereplő.
Az igaz,h Aranyosinak jobb produkciói voltak már,a végén Bruti nekem sem jött át (főleg a legelején,amikor megtalálta a nézőt...).A szomszédnéniken sírtam,főleg az a sétálós sztori ütött,mint a Kokokanty írta:Aranyosi szerintem elég gyenge volt és a végén a tag sem igazán jött be.miihii írta:Ez a Showder Klub évadnyitó hatalmas jó volt,szakadtam jó párszor![]()
A legutóbbi borzasztó gyenge volt,ezt most nagyon összerakták.Pedig a legnagyobb favoritok még nem is voltak
Szomszédnéni hozta a szintjét Bődöcs mellett nekem ők a favoritok.
Felmérit nem igazán kedvelem, zavar, h annyira lassú, de tegnap egész jó volt.
Kezdésnek jó volt, ennél rosszabb ne legyen és akkor rendbe lesz.
Aranyosi szerintem elég gyenge volt és a végén a tag sem igazán jött be.miihii írta:Ez a Showder Klub évadnyitó hatalmas jó volt,szakadtam jó párszor![]()
A legutóbbi borzasztó gyenge volt,ezt most nagyon összerakták.Pedig a legnagyobb favoritok még nem is voltak
Szerintem is jánygyerek,cicik felfedezhetőek voltakEazzy írta:Brutális volt, de én ahogy néztem, tökre csajnak tűnt nekem...vajon télleg lány? Egyébként gondolom a két láncos kummája az azért van, hogy nyugodtan mászkálhasson kint, mert ugye azok jó büdösek, így senki nem veszi észre.miihii írta: Ez a csuklyás koma korrekt volt az idomított zombi jobbkezeivel,akiknek nem volt jobb kezük (se)![]()
Kicsit az a beállás a samurai karddal engem Pengére emlékeztetettHájj de megnézném Wesley Snipes-ot ebben a filmben
Brutális volt, de én ahogy néztem, tökre csajnak tűnt nekem...vajon télleg lány? Egyébként gondolom a két láncos kummája az azért van, hogy nyugodtan mászkálhasson kint, mert ugye azok jó büdösek, így senki nem veszi észre.miihii írta: Ez a csuklyás koma korrekt volt az idomított zombi jobbkezeivel,akiknek nem volt jobb kezük (se)![]()
Bizonyvisca el barca írta:a merle az a darylnek az idegbeteg tesoja, akit még az első részek vmelyikében t-dog láncolt oda a tetőn egy csőhöz, aztán levágta a saját kezét?sjd írta:egyébként ha már 3. évad spoiler:
Merle vissza fog térni (mondjuk én Lennie James karakterét jobban vártam/várom, remélem még ő is benne lesz)
Ez is jó és magyar, legalábbis azt mondják, mindjárt tesztelem.. Amúgy én angollal néztem.soadroli írta:Hey emberek! Ti a Spartacust felirattal nézitek? mczolly még nem csinálta meg, csak azért kérdem. Na mindegy, szerintem én megvárom őt.
angol felirattal nézem, az van mindig már szombat délresoadroli írta:Hey emberek! Ti a Spartacust felirattal nézitek? mczolly még nem csinálta meg, csak azért kérdem. Na mindegy, szerintem én megvárom őt.
a merle az a darylnek az idegbeteg tesoja, akit még az első részek vmelyikében t-dog láncolt oda a tetőn egy csőhöz, aztán levágta a saját kezét?sjd írta:egyébként ha már 3. évad spoiler:
Merle vissza fog térni (mondjuk én Lennie James karakterét jobban vártam/várom, remélem még ő is benne lesz)
Nah,pótoltam én is a lemaradást. Igazad van,ebben az évadban -mivel kiszabadultak a vadonba- már jóval kevesebb az akció,inkább a cselszövések,gellerek jutnak sorra.Nem unalmas sztem,bár ugye megszokott volt,h percenként levágnak vkitpalesz77 írta:Spartacus:
Hááát. Folytatódott a már 3 rész óta tartó forgatókönyv, intrikák és árulás, tervezgetés 40 percig, az utolsó 10-ben meg akció.. Kiderült hogy Gannicus a legjobb, ő a végén tudott gyilkolni is Ashur embereiből - vagy legalábbis kárt tenni bennük..De viccet félre téve azt hittem a végén amikor odament kinyitni a kocsit Agron, hogy megöli az egyiptomi, szerencsére nem tette. De ő tuti egy főbb karaktert meg fog ölni, tartom magam az Agronos tippemhez..
A buzulás rész meg kezd idegesíteni.. Kb 1 percig oda se mertem nézni..
Gannicus meg szerintem hamarosan összefekszik Sexával vagy kivel. Ő az ókori róma Barney Stinsonja..![]()
Összességében nem volt rossz, de semmivel sem volt jobb mint az előző kettő rész.. Ugyan úgy stagnált a színvonal..
Akkor 16 részig nézhetjük, ahogy a börtönben szerencsétlenkednekDeus írta:A tévékritikusok téli sajtókörútján este elhangzott, hogy a harmadik évad most már 16 epizódot számlál, természetesen a mi legnagyobb örömünkre. Egyébként a harmadik szezont még októberben rendelték be az AMC csatorna vezetői, de hála az égnek kiegészítették még három plusz résszel.
Ha a második évadból indulok ki, akkor nem az én legnagyobb örömömre 16 részes és nagyon nem hála az égnek az a +3 rész, erre a szezonra is kár volt 6 résznél többet áldozniDeus írta: Olvasgattam a 3. évadról, s ezeket találtam:
A tévékritikusok téli sajtókörútján este elhangzott, hogy a harmadik évad most már 16 epizódot számlál, természetesen a mi legnagyobb örömünkre. Egyébként a harmadik szezont még októberben rendelték be az AMC csatorna vezetői, de hála az égnek kiegészítették még három plusz résszel.
soadroli írta:Walking Dead
Jó volt ez, Rick megmondta nekik a tutitAmúgy mi a bánat volt az a zombikat sétáltató hóhér ombre?
![]()