2012.03.10. 17:01:53
thiago silva álmom lenne, de az már a luxuskategórián is túlmutatna, hogy puyol, piqué, thiago silva, mascherano négyes, akik szinte mind világklasszisok és még mögöttük muniesa, bartra, fontás.
jelenleg szerintem esélyesebb az amiről cikkeznek is, hogy jordi alba jön és abidal inkább a belső védelem felé veszi az irányt, amivel egyben azt is megerősítjük. ez meg csak saját vélemény, de szerintem fontás valami spanyol középcsapatba veszi az irányt, és muniesa, bartra kettős veszi át a helyét.
keita játéka meg tökre tetszik mióta az afrika kupáról visszajött, de ha most nyáron még adna valaki normális pénzt érte, akkor inkább betolnám a helyére romeut. avb kérte a chelseahez, őt kirúgták, nemhiszem hogy annyi játéklehetőséget kapna innentől, mint előtte. magára szedett egy pár kilót, meg egy kis tapasztalatot angliában, csak beleférne neki egy hely busquets mögött.
elől meg csak abban vagyok biztos, hogy afellay elmegy. ügyes gyerek, máshol csinálhat még karriert, de nem nálunk, ide egyáltalán nem illik. a mostanra kicsit beleszürkült cuenca vagy az újfiú tello is többet hoz nála. hamár tello, szerintem még marad a bében, ha gáz van megint felhívják maximum.