Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha tudod, minek kérdezed?Boixos írta:nem mondod!![]()
![]()
![]()
![]()
király, h ilyen gyorsan rendbe lett rakva a cucc!
nagyon úgy festett, h mindent tönkretettek.
Ebben kicsit sem tudok segíteni...Enrique írta:Hm.. Rendben, értjük egymást, ez jó.![]()
Kitfistora már (nekem) hetek óta nincs panaszom, sőt! Határozottan nem ír hülyeségeket, és még segít is ha tud. Szvsz, őt "megneveltük".![]()
Én sem szeretném, hogy a színvonal a erősen a padlót súrolná, nagyon nem, de ennek a jelét én csak ritkán látom. Van néhány barom, ezek hsz.át törölni kell, és kész.
Hééé!redlions írta:Ha ez neked ugyanaz, akkor sajnálak... Tudod mit! Tiltsál ki! Muszáj belémrúgnod??? Akkor mond ki nyíltan, hogy semmi szükség rám! Ez elég gyerekes... Különben is! Ahol nincs jogosultásom semmire, ott csak javaslatot tehetek! Eddig sem tettem máskép...Enrique írta:Red!redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel...
Nem zárunk be semmit. Hadd álmodozzon mindenki...
Másik meg, hogy megbeszéltük, nem szólsz bele az itteni dolgokba.
Köszi.
Ha a pici lelkednek ez jót tesz, akkor kussban maradok.... Nem ártana elgondolkodni neked sem egy pár dolgon...
Ha ez neked ugyanaz, akkor sajnálak... Tudod mit! Tiltsál ki! Muszáj belémrúgnod??? Akkor mond ki nyíltan, hogy semmi szükség rám! Ez elég gyerekes... Különben is! Ahol nincs jogosultásom semmire, ott csak javaslatot tehetek! Eddig sem tettem máskép...Enrique írta:Red!redlions írta:Be kellene zárni a topicot. Nem aktuállis! A védelem és a középpálya rohadt jó! A csatárok szinte mindig találnak gólt és van egy - nem klasszis, de - jó kapusunk! Oleguer meg Rijkaard szerint Barca szintű! Egyenlőre minden őt igazol...
Zárjuk be a topicot, mert túl sok baromság merült fel...
Nem zárunk be semmit. Hadd álmodozzon mindenki...
Másik meg, hogy megbeszéltük, nem szólsz bele az itteni dolgokba.
Köszi.
Én is írtam neki, meg válaszolt is rá.Boixos írta:töröltem is, és ment egy privát is. minden okés.
Egy hasonlót már töröltem, de igen, ezekre.Boixos írta:Rhynn, erre a cuccra gondoltál?
Sziasztok!
Ainek szüksége van Barcás tollra, naptárra, faliórára, sálra (replika) egyebekre az keressen meg prívátban vagy mailon a bercy@vipmail.hu
Van Madridos is
Bocs, ohgy OFF-tam
Sziasztok!
Ainek szüksége van Barcás tollra, naptárra, faliórára, sálra (replika) egyebekre az keressen meg prívátban vagy mailon a bercy@vipmail.hu
Van Madridos is
Bocs, ohgy OFF-tam
Köszi!Boixos írta:köszi, az ő nevében is.
elküldöm neki privátban. ő a barcadinho-barcadinho10-merx triumvirátus egyébként![]()