Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah akkor azt hiszem hogy ez egy pár privát üzenet küldést jelentMessiFan írta:
DehogynemBár nekem van kivel focizni, de simán összelehetne állni focizni a Nagyerdőn, meg megnézni a meccset az imperiálban, mert ott biztosan adják és ott lehet biliárdozni, dartsozni enni-inni stb.
Szóval én az ilyenre vevő vagyok, a focihoz embert is tudnék hozni
DehogynemMihu írta:Debreceniek és Debrecenben tanulók!!!!
Ha már így összefújt minket a szél egy városba, akkor nem kellene nekünk eljárni közösen focizni?Nekem nagyon mehetnékem van, csak hát ugye nincs kivel.
Meg ha már itt tartunk, akkor szerdán a BL negyeddöntőre nemhogy összehoznánk valami összeröfföt.
Sejtettem...P.U.Y.O.L. írta:Szombat!neobarca írta:Vagyok-vagyok! Mikor lenne a pattogtatás?Sry de yoyo-zik a szemem és nincs kedvem visszaolvasni. Nekem a szombat off mert Lacháza van és indulok...
![]()
10:30-kor Pillangó és (mivel sokunknak dolga van később) kb. 3-4 óra közös program.
Szombat!neobarca írta:Vagyok-vagyok! Mikor lenne a pattogtatás?Sry de yoyo-zik a szemem és nincs kedvem visszaolvasni. Nekem a szombat off mert Lacháza van és indulok...
Ja, ja, aztán akinek van labdája, az hozzon, megismerjük arról és köré gyűlünkKalap1988 írta:@P.U.Y.O.L.: Inkább a Pillangón találkozzunk, mert mi a Blaha felől fogunk jönni, és nincs értelme +1 megállót menni oda meg visszamennünk.
Na baze, még számolni sem tudokSlither írta:Ki az a rejtélyes 5. ember? Vagy Neobarca már jelezte hogy ezen a héten jön? Jó lenne ha meglennénk 6-an, az már egy jó létszám.Eazzy írta: Mondjuk így 5 az egy ellen?Bár én mondjuk minusz egyet érek, szóval 3 az egy ellen
![]()
Ja, ja, aztán akinek van labdája, az hozzon, megismerjük arról és köré gyűlünkSlither írta:Ki az a rejtélyes 5. ember? Vagy Neobarca már jelezte hogy ezen a héten jön? Jó lenne ha meglennénk 6-an, az már egy jó létszám.Eazzy írta: Mondjuk így 5 az egy ellen?Bár én mondjuk minusz egyet érek, szóval 3 az egy ellen
![]()
Amúgy én is nagyon régen kosaraztam már, utoljára tavaly nyáron értem labdához, és akkor sem volt sok sikerélményem.![]()
Meg most rossz kondiban is vagyok, 3 perc futás után már fulladozok, szóval jó match-up lesz. De mivel én vagyok az Eurobarcás kosarak Jeremy Lin-je, ezért ezek sem fognak hátráltatni.![]()
@P.U.Y.O.L.: Inkább a Pillangón találkozzunk, mert mi a Blaha felől fogunk jönni, és nincs értelme +1 megállót menni oda meg visszamennünk.
Ki az a rejtélyes 5. ember? Vagy Neobarca már jelezte hogy ezen a héten jön? Jó lenne ha meglennénk 6-an, az már egy jó létszám.Eazzy írta: Mondjuk így 5 az egy ellen?Bár én mondjuk minusz egyet érek, szóval 3 az egy ellen
Mondjuk így 5 az egy ellen?P.U.Y.O.L. írta:Nah.Kalap1988 írta: Ha lehet én annyiban bekavarnék, hogy szombaton inkább délelőtt legyen. Mondjuk 11-kor. 18:30-kor Ceglédbercelen meccsem lesz, előtte haza kell jönnöm, legkésőbb 3-ra itthon kell lennem. Kalap
Akkor mondjuk egy 10:30-as találkozó szombaton az Őrsön (vagy rögtön a Pillangón) az megfelelne mindenkinek?
Daffy gyere nyugodtan. Én is úgy terveztem, hogy dobálgatunk, aztán egy laza meccs esetleg. (Ráadásul, ha eljössz, akkor mehetne egy Real vs. Barca is...)
Nah.Kalap1988 írta: Ha lehet én annyiban bekavarnék, hogy szombaton inkább délelőtt legyen. Mondjuk 11-kor. 18:30-kor Ceglédbercelen meccsem lesz, előtte haza kell jönnöm, legkésőbb 3-ra itthon kell lennem. Kalap
Megoldom, mint királyvíz az aranyat ne izguljGame90 írta:Hát, ha megtudod oldani, akkor azt megköszönnémEazzy írta: Ma is voltam Blahán, későn reagáltál, vettem volnaSőőőőőt, most jut eszembe, hogy még ma éjszaka megyek arra, úgyis akkor vannak nyitva, vegyek neked?
![]()
Hát, ha megtudod oldani, akkor azt megköszönnémEazzy írta: Ma is voltam Blahán, későn reagáltál, vettem volnaSőőőőőt, most jut eszembe, hogy még ma éjszaka megyek arra, úgyis akkor vannak nyitva, vegyek neked?
Ma is voltam Blahán, későn reagáltál, vettem volnaGame90 írta:Remélem is, hogy lesz, mert ha nem, akkor valamelyikőtök jegyével fogok bemenniSlither írta: Későn reagáltál, Jani már megvette a jegyeket.![]()
De mivel elég macerás az elővétel, így tutti marad majd helyszínem is, szóval gyere csak.![]()
Meccsünk meg elég korán van, szóval vmi kajálós helyre üljünk be.![]()
![]()
Kajálós helyet támogatom!
Itt vagy last.fm-en úgyis megdumáljuk még a dolgokat
Remélem is, hogy lesz, mert ha nem, akkor valamelyikőtök jegyével fogok bemenniSlither írta: Későn reagáltál, Jani már megvette a jegyeket.![]()
De mivel elég macerás az elővétel, így tutti marad majd helyszínem is, szóval gyere csak.![]()
Meccsünk meg elég korán van, szóval vmi kajálós helyre üljünk be.
Én már egy jó fél éve nem dobáltam labdával (még amerikaiva semdaffy írta:ez most ilyen dobálgatós kosár lesz vagy meccseltek?
Én a kettő köztit terveztem, mert meghalni nem fogok a délutáni meccsem előtt, de ha már Pestre megyek, akkor nem is dobálni fogok csakdaffy írta:ez most ilyen dobálgatós kosár lesz vagy meccseltek?
Ha lehet én annyiban bekavarnék, hogy szombaton inkább délelőtt legyen. Mondjuk 11-kor. 18:30-kor Ceglédbercelen meccsem lesz, előtte haza kell jönnöm, legkésőbb 3-ra itthon kell lennem. KalapP.U.Y.O.L. írta:Akinek lenne kedve hétvégén kosarazni egyet, az írjon.
Az is fontos, hogy szombat vagy vasárnap legyen a bugi. Valószínűleg Pillangó tér. Kalap kolléga és én ott leszünk. Ha az mindenkinek jó, akkor az Őrsön találkoznánk. (az időpontot még megbeszéljük, de kora d.u. lenne a legjobb)
Kosár után meg majd beülünk valahova inni meg beszélni.
Remélem sokan jöttök!
Megmondom őszintén, hogy a szombat nekem is kényesebb most, de hát akkor lesz jó idő!Slither írta: Szombat az lehet kicsit necces lesz, mert este koncertre megyünk Eazzyvel, szóval csak egy lightos labdázásban tudunk résztvenni, kell az erő az esti tomboláshoz.
Későn reagáltál, Jani már megvette a jegyeket.Game90 írta: Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy tudok jönni, szóval ha gondoljátok Slither-rel, akkor megvehetjük elővételben a jegyeket. Vagy majd a helyszínen?
+ a koncert előtt még belefér egy Barca meccs is, szóval kéne keresni egy kocsmát
Szerk.: na, Slither meg is előzött
Jani, szombati napodat óvatosan szervezd, ha már hívtál erreP.U.Y.O.L. írta:Őrs Vezér tértől 1 Metró megálló.Eazzy írta:Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
Nagyjából bármikor jó, ha valami elérhető távolságban van ez a Pillangó tér.![]()
Viszont közben nézegettem időjárás jelentést és lehet, hogy fix szombat lesz a dologból, mert vasárnapra lehűlés és eső várhat, bár lehet, hogy ez még változik. (szombat viszont még nyár)