Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megcsinálom a héten az év legolvasottabb cikkei sorozatot.Enrique írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Még valami?
Hm.. Szerintem elég lesz, felrakom főhírnek, + megnyitjuk a topicot, aztán mehet.
Az év Eurobarcás cikke / cikkírója?Enrique írta:Remek ötlet!![]()
![]()
Pepe, gyors feldobom a cikket, mint tavaly volt, addig csináld meg nyugodtan a topicot ebbe a részbe.
Az Év Kapusa:
Az Év védője:
Az Év középpályása:
Az Év csatára:
Az Év felfedezettje:
Az év Barca játékosa:
Az év gólja:
Az év csapata:
Az év Barca tehetsége:
Az év magyar játékosa:
Az év edzője:
+++ Kell még valami?
Este beteszem..Morminho írta:Fel tudná vki tölteni azt a képet ami A presztízsért és a rekordért című cikkben van? Köszi
Becsuktam nemrég, mert összegyűjt elég javaslat már, és ha majd lesz egy kis újítás vmikor a lapon, lesz miből szemezgetni hozzá.A. Gábor írta:Régebben volt 1 olyan téma hogy "miben kell javulnia a honlapnak". Most nem találom..![]()
A lényeg az hogy ahogy itt nézegettem a Barca Linkek menüpontot. van ami el sem indul, de van olyan is amelyik 5 éves eredményeket hoz be...
De az nincs ott, hogy eddig összesen hányszor jártak a honlapon, vagy hogy úgy mondjam hányszor kattintottak emberek az eurobarca.hu-ra, pedig az lenne az érdekes.Boixos írta:sasi1, ott van a cucc, a Tartalomjegyzék alatt, a Ki van itt? szakaszban. ott szerepel az eddigi összes regisztrált száma, a hozzászólások száma és az éppen jelenlevő versenyzők száma is, a reg.elteké, a rejtetteké és a vendégeké is.
Ez óriási dolog, és komolyan mondom, fejet kell hajtani a Sport csatorna előtt, és maga: Horvát Feri előtt is, mert ez, hogy bemondja az oldal nevét NEM VÉLETLEN!!! EZ NAGYON KORREKT!!! Tisztelet nekik!!!Morminho írta:Igen, és 100%-ig pontosan idézett Iván cikkjéből, aminek a címe: Messi: még tanulok
Tehát az eurobarca az első számú hírforrás!!
Mit mondott különben????Enrique írta:Kéne írnom 1 'Köszi Ferkó' cikket, nem?Silvanus írta:És újra!!!Talán hozzászokhatunk, hogy mostantól hétről-hétre téma lesz az EuroBarca.hu a Barcelona meccsein?!...
![]()
![]()
Amúgy rendes tőle, kezdem megkedvelni.