Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

ha az volt, akkor 3....Adriano kidőltkristop írta:én nézem rossz helyen vagy maschnak a kiállítás utáni sárgalapja tényleg az ötödik volt? mert akkor két ember mínusz a védelemből.
nem ismerem a szabályokat, de a támadó el sem érte a labdát, ilyen alapon akár kifelét is fújhatott volna,herlius írta:Hagyjuk már ezt. A harmadik gólunk minimum lesgyanús volt, közvetlenül utána pedig Valdes-nek volt egy irgalmatlanul rossz kifutása, amikor letaglózta az ellenfelet.
Alexisnek odaléptek még az első félidőben. Az tisztán tizi volt.herlius írta:Hagyjuk már ezt. A harmadik gólunk minimum lesgyanús volt, közvetlenül utána pedig Valdes-nek volt egy irgalmatlanul rossz kifutása, amikor letaglózta az ellenfelet. Abból is sima bünti lehetett volna. Szvsz mindkét tizi teljesen jogos volt, a túloldalon viszont ennyire egyértelmű eset nekem nem igazán rémlik.

Vegyél fel szemüveget!!! Vake+++rherlius írta:Hagyjuk már ezt. A harmadik gólunk minimum lesgyanús volt, közvetlenül utána pedig Valdes-nek volt egy irgalmatlanul rossz kifutása, amikor letaglózta az ellenfelet. Abból is sima bünti lehetett volna. Szvsz mindkét tizi teljesen jogos volt, a túloldalon viszont ennyire egyértelmű eset nekem nem igazán rémlik.Rinku írta:És a mai mérkőzésen José Antonio Teixeira Vitienest támogatta: Florentino Perez.

Kemény mérkőzés lesz Mallorcán. Sokak szerint simán hozzuk -legyen is igazuk- de egy kicsit tartok tőle. Meglátjuk mennyire lesz sima, és mennyit fog kivenni a srácokból a BL meccs előttBob_Marley írta:Valóban MallorcaElnéztem!Bajnoki szempontból követem mindig, s tényleg van egy Milan is közte, de ott van visszavágó, Mallorca főleg idegenben most elég prioritást élvez
S nem a Bilbao valóban

Hagyjuk már ezt. A harmadik gólunk minimum lesgyanús volt, közvetlenül utána pedig Valdes-nek volt egy irgalmatlanul rossz kifutása, amikor letaglózta az ellenfelet. Abból is sima bünti lehetett volna. Szvsz mindkét tizi teljesen jogos volt, a túloldalon viszont ennyire egyértelmű eset nekem nem igazán rémlik.Rinku írta:És a mai mérkőzésen José Antonio Teixeira Vitienest támogatta: Florentino Perez.

+1MessiFan írta:Ilyen üdítő, dühítő, szép, csúnya, gyors, lassú, jó, rossz meccset régen láttam.
Messinek grat, élő legenda. Mallorcát Alves nélkül is verni kéne.
Vamos.