Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig azaz egy mellel elért gól szerintem igazán emlékezetes , amikor a klub VB döntőjében Alves beadását nem fejel ,hanem mellel továbbította a kapuba azt hittem káprázik a szemem !Bob_Marley írta:Ez tényleg elképesztő, s egyben humoros is
1 balkezes gól az Espanyol ellen
Arra az 1 mellel elért góljára nem emlékszem, meg tudjuk nem égimeszelő, de "csak" 9 fejes gól!![]()
Micsodaaa?? Csupán a klub Vb-t nyerte meg nekünk azzal a góllal!Bob_Marley írta: Arra az 1 mellel elért góljára nem emlékszem,
Egyébként nem arról vt szó, h idén több gólt fejelt, mint CR? Mert ahhoz képest elég kevés ez a 9S.Agüero írta:Ha megengeditek, akkor benyomok még egy képet, ez is elképesztő!![]()
![]()
Meg az időjárás sem volt éppen ideális. Zuhogó eső, fújó szél, a speaker azt mondta, hogy 4 fok volt. Azért ez nem ideális meccskörülmény.Gareth Tello írta:Az AS szerint 62.461-en voltak a meccsen.MessiFan írta:Meg egyébként is a tegnapi meccsen szerintem kb 50-60ezren lehettek kint Messi rekorddöntésén. Tényleg baromira megérné egy durván 99ezres stadiont csak úgy otthagyni és építeni egy 110-est. Vicc.
Ez tényleg nem sok, de azért vegyük figyelembe, hogy egy viszonylag gyenge csapat ellen játszottunk, ráadásul hétközi fordulóban...
Azért az is figyelembe kell venni,hogy a kissebbek ellen sok bérletes nem megy ki,de a nagyobbakra mind,és még külföldről is (classicoról nem is beszélve) egy bl meccsen,vagy clasicon (esetleg még valencia) biztos hogy full megtelne.Gareth Tello írta:Az AS szerint 62.461-en voltak a meccsen.MessiFan írta:Meg egyébként is a tegnapi meccsen szerintem kb 50-60ezren lehettek kint Messi rekorddöntésén. Tényleg baromira megérné egy durván 99ezres stadiont csak úgy otthagyni és építeni egy 110-est. Vicc.
Ez tényleg nem sok, de azért vegyük figyelembe, hogy egy viszonylag gyenge csapat ellen játszottunk, ráadásul hétközi fordulóban...
Az AS szerint 62.461-en voltak a meccsen.MessiFan írta:Meg egyébként is a tegnapi meccsen szerintem kb 50-60ezren lehettek kint Messi rekorddöntésén. Tényleg baromira megérné egy durván 99ezres stadiont csak úgy otthagyni és építeni egy 110-est. Vicc.