Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mixem miattuk látszik elmenni, szóval nekem nem jön be ez a vicc...levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
Ráadásul sza.rá támadták a meccset, 70%-os labdabirtoklás, 24(!!) kapuralövés..a Zaragoza meg kétszer elment a kapuig és..S.Agüero írta:Jah, otthon egy Zaragozától emberelőnyben kapnak 2-t és így 1-2 az állás, s már csak 10 perc a meccsből.levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
![]()
levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
Az új edző az exDeporos Miguel Ángel Lotina. Ha jól emlékszem, vele esett ki a La Coruna, nem jó ómen...Lionel85 írta:Nem sok időt töltött el a Villarreal kispadján José Francisco Molina, akit a Levante elleni vereség után menesztettek.
Na ez egy jó hír!adam_1519 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/03/06 ... a_spanyol8
További 3 évig a Sport tv-n a spanyol bajnokság, ezt a hírt már vártam, mert a digiből kinéztem, hogy ezt is megveszik..
Mikor olvastam a hírt (talán az NSO-n), akkor nekem is ez jutott eszembe. Szinte mindenhol van retorzió, utólagos eltiltás, de Spanyolországban ez valamiért nem működik. Sajnos ez arra enged következtetni, hogy a szövetség partner azokhoz az ámokfutásokhoz, amiket a Real Madrid, az Espanyol és néhány csapat játékosa művel egy-egy meccsen. Amíg a spanyol futballtól ámul a világ, addig a körítésétől hányni megy...ab1daL írta:Három mérkőzésre szóló eltiltással sújtották Philippe Mexest, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan hátvédjét. A liga fegyelmi bizottsága a videofelvételek alapján megállapította, hogy a francia középhátvéd megütötte korábbi római csapattársát, Marco Borriellót.
Olaszban is működik a dolog, csak ebben a "nyűves" bajnokságban nem, itt szabadon lehet könyökölni, taposni, jaj de unom..
Bocsánat hogy ezt így leírom de te hülye vagy...mess2009 írta:Ramos soha nem volt különb Pepe-nél, csak ő alattomosabb, Pepe ostobán hentes.
de az edzőjük szelleme a leginkább tettenérhető, hiszen még Kaka is gázol ha a helyzet úgy kívánja, nem beszélve Marcellóról!
Teljes mértékben egyetértek. Angliában és most már Olaszban is visszanézik csak itt ilyen hülyék...ab1daL írta:Olaszban is működik a dolog, csak ebben a "nyűves" bajnokságban nem, itt szabadon lehet könyökölni, taposni, jaj de unom..
Most komolyan elkezdjem sorolni?MessiFan91 írta:Káromkodás hogy kicsi a stadionjuk? Vagy nem illik a témába egy spanyol csapat stadionja?Drigo írta:Ajánlom mindkettőtöknek a SZABÁLYZAT-ot. Látom a reklamálás nagyon megy, de a szabályok betartása kevésbé...