2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
te honnan tudod, hogy özil nem küldte el a kur.aanyjába a bírót, mint pepe?raul72 írta:...
raul72 írta:Okés akkor Altintop szabálytalankodott . Viszont igazából át se olvastad rendesen Amit írtam , mert Pepe a 2. srágáját megkapta és azért állították ki , viszont az elsőnél ő kapott egy öklöstHa ott kiszórja Cannat , vagy Brunot Callejon lesérítése miatt akkor nincs miről tovább beszélni ...
Ez az Öziles meg úristenA barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros jártA kapuból kirohanni és üvöltözni sem illik még sem kap érte Valdes se semmit .
Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok .
De hiába is írok bármit is , mert nem fogjátok így látni , az egész meccsből arra fogtok emlékezni h a Villareal nem kapott meg egy 11-est![]()
+ persze Higuaín is megérdemelte a lapot csak a bíró már akkor eldöntötte hogy ad neki mikor meglátta Higuaínt . Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
salas9 írta:Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
HA valóban volt már neki egy sárga, akkor a játékosok miért nem reklamáltak, hogy HÉ TE MÁR VAN NEKI EGY...
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
Arbeola első esetehttp://i41.tinypic.com/2ugpgnt.jpg
Arbeola második esetehttp://i41.tinypic.com/28s7xoy.jpg
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta "Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.
- Higuain is olyan hevesen reklamált, nem meglepő a sárgája, csak nektek.
- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta "Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.
2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott. Callejon lesérítése ami egy piros szerintem . Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta "csababarca írta:
Nem tudom mit fesztiváloznak,vagy hol érzik magukat sértettnek. Eldurrant az agyuk,kész. de ők képesek ezt a meccset beállítani úgy,hogy ellenük fújt a bíró. nevetséges banda.
De tényleg,érdekelne a madridisták véleménye,hogy hol,miben hibázott a bíró,mert mindenhol csak azt írják,hogy "csaló bírók,nem engedtek nyerni, ilyet nem lehet csinálni,ellenünk fújt". de a Callejon elleni szabálytalanságon kívül konkrét példa nincsen...lóg a levegőben az egész.
Nem szoktad még meg?mahitoo írta:Nemá...salas9 írta: A meccs után sem Mourinho, sem Karanka nem ment nyilatkozni![]()
![]()
![]()
Nemá...salas9 írta:A meccs után sem Mourinho, sem Karanka nem ment nyilatkoznimahitoo írta:Mikor jönnek már a tegnapi meccsről a nyilatkozatok???Mondjuk gondolom Karanka lesz az elkövető.
madridista.huÖzil a következő miatt lett kiállítva, azonnali piros lappal: "A játékos hangosan, cinikusságtól fűtötten megtapsolta az egyik döntésemet, miközben nagyon közel állt hozzám."
ezen az oldalon is előfordult, ugyh ebben semmi kivetni való nincs.Jellemző, hogy a madrid játékosaihoz és edzőjéhez igazodva a madridista.hu szerkesztőiben sincsen annyi tartás, hogy ne írjanak komplett cikket a bírói tévedésekről, amik őket érintették negatívan.