Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na már tudok írni! Köszönöm, de a különdíjat egyértelműen a te zsákolásaid érikP.U.Y.O.L. írta:Jó móka volt!
Egyértelműen Kalap lett az MVP!
Igyekeztünk minél jobban alulmúlni egymást. Talán 40/3-as átlaggal lehoztuk a kosarazást.![]()
Valószínűleg 2 hét múlva majd megpróbálom megszervezni a következőt. Jövő héten majd írok ide.
Akik pedig jelezték, hogy jönnének, de nem értek rá, azok remélem most majd eljönnek. 3 vs. 3 minimum jó lenne...(játszani, meg egyikünk se nagyon tud jelen formában és kondíciós állapotban, úgyhogy jöjjetek minél többen...)
Figyelj, szerintem az lenne a legjobb, ha tényleg a későbbire szerveznénk le, akár már most elkezdveMihu írta:Hány éves vagy? Mondj magadról valamitMert ahogy nézem, eddig nem igazán az én korosztályom jelezte hogy jönne, kudu illetve Rinku meg nem ér rá. És akkor mondjuk meg lehetne azt oldani, hogy már most kijelentjük hogy meg akarjuk nézni közösen a Barca-Milan-t, és akkor Ők is úgy tudnak tervezni, hogy két hét múlva keddre ne tervezzenek semmit.
Mondjuk egyébként is lehet hogy nekem otthon kéne ülni a segg.men és csinálni a metszet rajzot a csomópontokkal együtt
Így van!MessiFan írta:Campus mellett a hotelt értitek? Az ami az uszoda mellett van és ki lehet világítani? Jövőhét kedd nekem is perfecto egyenlőre.
Hány éves vagy? Mondj magadról valamitkamaj írta: Na akkor a Bl meccsnézést szervezzük le, abba biztos benne vagyok
Tapasztalatom szerint minél később van kitűzve a dolog, annál inkább nem fog összejönni.
Fociba nem hiszem, hogy sok mindenre mennétek velem, de ha nagyon hiány van beszélhetünk róla
Na akkor a Bl meccsnézést szervezzük le, abba biztos benne vagyokMihu írta:Debreceniek és Debrecenben tanulók!!!!
Ha már így összefújt minket a szél egy városba, akkor nem kellene nekünk eljárni közösen focizni?Nekem nagyon mehetnékem van, csak hát ugye nincs kivel.
Meg ha már itt tartunk, akkor szerdán a BL negyeddöntőre nemhogy összehoznánk valami összeröfföt.
Nyáááh, most jól megnéztem magamnak a fejeteket Kalap és Puyol, úgyhogy félhettek holnapbowlinggolyo írta:Ebben a videdóban 2:40-nél találjátok megP.U.Y.O.L. írta:Képpel nincs időm vacakolni. Most is egy haverom mobiljáról írok. Van egy eurobarcás youtubes video, amin rajta vagyok...
Amúgy annyira sajnálom h nem tudok részt venni, mert baromi sok tanulni valóm van a hétvégére jövőhéten 4 zh 2 beadandó :S Azért nektek jó szórakozást
Igen, az ott tényleg én vagyok...bowlinggolyo írta: Ebben a videdóban 2:40-nél találjátok meg
Amúgy annyira sajnálom h nem tudok részt venni, mert baromi sok tanulni valóm van a hétvégére jövőhéten 4 zh 2 beadandó :S Azért nektek jó szórakozást
Ebben a videdóban 2:40-nél találjátok megP.U.Y.O.L. írta:Képpel nincs időm vacakolni. Most is egy haverom mobiljáról írok. Van egy eurobarcás youtubes video, amin rajta vagyok...
Nem mondod? Tök új információKalap1988 írta:A zebrára gondoltEazzy írta: Na most lehet nekem gyér az állatismeretem, de a padok az milyen állat
Bár sajnos én ismételten nem tudok menni, de a kép ötlet nem rossz. Ha láttok, az utcán, köszönjetek rám!Kalap1988 írta:A képet én is javaslom.
Figyeljetek oda srácok, mert ott a padoknál csövik is szoktak ülni. Nehogy rossz csapathoz csatlakozzatok...P.U.Y.O.L. írta: Szerintem a legoptimálisabb, ha a padoknál röffenünk. A Metro kijárata után rögtön ott van egy zebra a túloldalán padokkal (és nehogy egy afrikai állatot keressetek...)
A zebrára gondoltEazzy írta:Na most lehet nekem gyér az állatismeretem, de a padok az milyen állat?P.U.Y.O.L. írta:Kosár:
akik jelezték, hogy jönnek, azok írjanak, hogy a Pillangón pontosan hol találkozzunk, mert nem szeretnék addig sétálni, amig nem találok valakit labdával a kezében.![]()
A téren meg mindenkinél lesz.![]()
Szerintem a legoptimálisabb, ha a padoknál röffenünk. A Metro kijárata után rögtön ott van egy zebra a túloldalán padokkal (és nehogy egy afrikai állatot keressetek...)
Amúgy jah, ott simán jó. Majd valami a társadalomra nézve polgárpukkasztóval jelezzük, hogy ott vagyunk
Na most lehet nekem gyér az állatismeretem, de a padok az milyen állat?P.U.Y.O.L. írta:Kosár:
akik jelezték, hogy jönnek, azok írjanak, hogy a Pillangón pontosan hol találkozzunk, mert nem szeretnék addig sétálni, amig nem találok valakit labdával a kezében.![]()
A téren meg mindenkinél lesz.![]()
Szerintem a legoptimálisabb, ha a padoknál röffenünk. A Metro kijárata után rögtön ott van egy zebra a túloldalán padokkal (és nehogy egy afrikai állatot keressetek...)
Nekem tökéletes. Nekem is fél 6-ig órám van, úgyhogy csak utána. De nekem még jó a hétfő is délelőtt 10-től egészen éjféligRinku írta:Kedd esték kiknek jók?Olyan 7 órától, mert 6-ig angolom van, aztán még egy gyors vacsora beleférhetne...
Na baszki, én meg küldöm itt neked a PÜ-tRinku írta:Ki ne felejtsetek!Itt a Campus mellett van tök jó kis aszfaltpálya, ingyenesen le lehet foglalni!
Elintézhetem a foglalást, ha úgy adódna!
Ja és én is kapus vagyok.
Jövőhéten nem tudok menni a BL-t nézni, de visszavágó gond nélkül oké lesz szerintem!