Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Malaguti vagy Aprilia, szinte teljesen mindegy, tipustol fuggoen az Apriliaban lehet Minarelli,Morini, vagy Piaggio blokk. A malagutiba altalaban mindig minarelli motor van. Emlekeim szerint a Gileraban pedig Piaggio (Runner).albicelesteX írta:Sziasztok!Valakinek van tapasztalata robogókkal?Most akarok venni és nézelődök Gilera-t,Aprilia-t és Malagutikat valakinek valami tapasztalat esetleg hozzáértés köszi minden infot!
http://www.youtube.com/watch?v=ow9EKrHaeBMLM10 írta:Srácok! Facebookon visszalehet állítani az idővonalas dolgot, az eredetire?
Van ilyen cucc.MessiBarca10 írta:Hali.
A nootebookom szeretném TV-re kötni,pont a Milan-Barca miatt kifolyólag
A nootebook: Hp 630..
Van rajta hdmi port és külső monitor port.(VGA csatlakozó)
a Tv kicsit régi nem plazma,hanem "dobozos" ,és azon csak a sima (ha jól tudom RCA) piros sárga fehér bemenetek vannak.
Létezik ilyen,amivel át lehetne vezetni a videójelet?
ÉS ha igen akkor egy Tescban kapható párszáz forintért?:)
Nekem pont nemrég volt ilyen, fel is volt dagadva meg minden, de egy héten belül már simán fociztam (az más kérdés, hogy ez volt 1 hónapja, és azóta néha még mindig fáj, ha lefeszítem a lábfejem)S.Agüero írta: szerinted kb mikor tudok megint focizni?
1-2 hét?
Üdv a klubban! Én is hasonlóval küzdök, rosszul érkeztem a talajra, úgyhogy most nem nagyon van mozgás. Lépcsőn lefele fájdalmas a dolog...S.Agüero írta:Az elképzelhető, h bokaszalag húzódásom/rándulásom lett attól, h tegnap focizás közben úgy rúgtam meg a labdát, h nem szorítottam be előtte a lábam?
Fejből nem tudom, de megvan a blokk, holnap megyek vissza pestre, akkor beírom.MQuC írta:A lónyay sportból nevét vagy pontos címét nem tudod?:)
köszi, bár annyira még nem fáj, h jegezzem.daffy írta:persze,bármi elképzelhető. pihentesd,ha nagyon fáj,akkor tegyél rá borogatástS.Agüero írta: Az elképzelhető, h bokaszalag húzódásom/rándulásom lett attól, h tegnap focizás közben úgy rúgtam meg a labdát, h nem szorítottam be előtte a lábam?
én fagyasztott zacskós borsót szoktam használni néha
nekem nincs vele ilyen problémám, max ne fújd fel olyan keményre.És annyira kemény a bőr, hogy rendesen megfújva, szinte használhatatlan. Nem azért mert félek a labdátol, de azért ne törjön el benen a lábam, mert minek
persze,bármi elképzelhető. pihentesd,ha nagyon fáj,akkor tegyél rá borogatástS.Agüero írta: Az elképzelhető, h bokaszalag húzódásom/rándulásom lett attól, h tegnap focizás közben úgy rúgtam meg a labdát, h nem szorítottam be előtte a lábam?
Én a Winnert ajánlom, nekem is olyan van és jól bírja, a mostani lesz a harmadik szezonja.MQuC írta:Tud valaki ajánlani boltot, hogy hol lehet venni minőségi labdát? Nem szeretnék 7-8 ezernél többet kiadni érte. Jön a jó idő, de főként betonon játszunk és nem szeretném ha könnyen szétmenne. azért birjon ki két három szezont.
Ha találsz még régi hefa, vagy winner labdát, ruházz be valamelyikre, betonra annál jobbat nem találsz.daffy írta:olyan labda szerintem nincs. betonra én a jó öreg bőrfoci mellett vagyok,sem az új adidas,sem a nike labdák nem valók betonra,főleg a mostani varrásuk mellett
olyan labda szerintem nincs. betonra én a jó öreg bőrfoci mellett vagyok,sem az új adidas,sem a nike labdák nem valók betonra,főleg a mostani varrásuk mellettMQuC írta:Tud valaki ajánlani boltot, hogy hol lehet venni minőségi labdát? Nem szeretnék 7-8 ezernél többet kiadni érte. Jön a jó idő, de főként betonon játszunk és nem szeretném ha könnyen szétmenne. azért birjon ki két három szezont.
1-2 olcsóbb gyártót tudnék mondani: Point of View, MyAudio, esetleg Hauwei (ebből nem biztos hogy van olcsóbb), Alcor (pl. amit te is linkeltél), Archos, MID. Egyébként ilyen alig használt tabokat hardveraprón, vagy más ilyesmi oldalon ki lehet fogni 25-35000 ft között, amik az árukhoz képest elég jók szerintem.Barcelonakappa írta:Valaki tudna nekem segíteni táblagép ügyben? Nekem arra kellene, hogy emailt nézzek meg, esetleg könyvet olvassak, zenét hallgassak, ezért nem igazán akarok megvenni egy apple-t, néztem a google androidos gépeket, tudom gagyik, de ezekre a célokra megfelelnek szerintetek, mert egyszerűen nem tudom mi a külö9nbség az alsó kategóriás gérek között.
Például egy ilyen eszköz ennek megfelel?
http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_ace_tablagep
Köszönöm!
Az ukrán határ közelében szhar a lefedettségük, legalábbis ha okos telefonról van szó.rivaldo94-barca írta:DIGI Move mobilinternetet használ valaki falun vagy kisvárosban? A hálózatot hozzá ugyebár a Telenor biztosítja. Arra lennék kíváncsi hogy milyen megbízható a Telenor EDGE és HSDPA hálózata, mert én úgy hallom, hogy magyarországon a telenornak van a legjobb EDGE hálózata. T-Mobile-hoz viszonyításképp is kíváncsi lennék a véleményekre.
én is az apriliára szavazok. az unokatesómnak volt már több robogója,de ez az egyetlen,amelynek soha nem volt semmi baja.rivaldo94-barca írta: Mindhárom jó robogó, de a legjobb szerintem az Aprilia, de a három közül a legdrágább is. A Malaguti szerintem a legolcsóbb, de arról is általában jókat mondanak.
Mindhárom jó robogó, de a legjobb szerintem az Aprilia, de a három közül a legdrágább is. A Malaguti szerintem a legolcsóbb, de arról is általában jókat mondanak.albicelesteX írta:Sziasztok!Valakinek van tapasztalata robogókkal?Most akarok venni és nézelődök Gilera-t,Aprilia-t és Malagutikat valakinek valami tapasztalat esetleg hozzáértés köszi minden infot!