Bob_Marley írta:A németnek sem tett jót, ez is egyértelmű, de ezt a koccot nem kell így felfújni, millió ilyet láttunk ilyen körülmények között!
Erre azt írod mihu, hogy gyökér csigazabáló kiüti Schumachert a pecsába...Miközben ez nem így van!Összeütköztek, egyiknek se jött jól, szerencsétlen francia ráadásul nem sokkal még ki is esett!
Megértem hogy a koccok rád nincsenek nagy hatással Hamilton habitusából, vezetési stílusából és tavaly mutatott manővereiből kiindulva
Nem túl jó hír...Szujó Zoli szolgálhatott volna jobb infókkal is, minthogy most jobban esik mint pár perccel ezelőtt

Ahogy felvillant a fény az alagút végén, azzal a lendülettel le is kapcsolták
Szerk: Nah Veregne megszívta

Jó ötletnek tűnt az intermediate, de így nagyot fog vele bukni.
Szerk2: Egyébként csak engem idegesít nagyon, hogy 5 percenként mutatják Nicole kisasszonyt?

És most itt nem csak erre a majd' 1 órás üresjáratra gondolok, hanem minden időmérőn és minden versenyen. Rendben van hogy a szép nők hozzátartoznak a Forma1-hez, meg jó is nézni a gyönyörű nőket, de nem hiszem hogy Ő az egyetlen a boxutcában...ez is volt a baja Hamiltonnak szerintem, hogy a magánélete túl sokat volt címlapon, meg túlságosan is elment a celeb vonal felé. Ugyan úgy mint Piqué. Button magánéletéről még nem sokat olvastam, vagy Schumacheréről anno.