2012.03.25. 11:22:32
Néztem a sorsolást. Hát, otthon szerintem behúzza az összes meccsét majd a Real. Max a Valencia, de ők is mindig elbuknak a Bernabeuban. Idegenben viszont Osasuna, Barca, Bilbao, és még az Atletico, és a Granada sem biztos, hogy sétagalopp lesz. Bukópontok vannak, reméljük, rajtunk kívül még 1-2-szer vesztenek pontot, de ehhez nyernünk kell mindent.
Azon gondolkodtam, hogy mekkora "Káosz" van a csapatnál ,ami a keretünket illeti. Fabregas többet csatár, mint kp, Pedro 100 éve rúgott gólt, Villa sérült hosszú ideig. A nyáron a keretet rendbe kéne kapni, mert utoljára kb a 2009-es keretünk volt a "leghatározottabb". Messi mellé 2 bomba támadó kéne, mint anno a tridenténél. Sánchez képes lehet erre, jövőre szvsz jobb szezonja lesz, mint most, Pedro meg remélem szintén megtáltosodik majd. Villa a sérülése előtt is gyenge volt, ezek után meg semmivel nem lesz jobb...én eladnám még egész jó pénzért, és vennék egy szélső támadót. A védelembe is kellenének vételek, mert Abidal betegsége miatt elkellene egy fiatal balvédő(Alba). Piquében és maximálisan bízok, Puyol csodás, de már öregszik, Mascherano magabiztos ezen a poszton is, Fontás pedig még nem sokat bizonyított. Amíg Puyol nem vonul vissza, én nem vennék középre védőt, Thiago Silva engem annyira nem győzött meg, meg már annyira nem fiatal, hogy tízmilliókat adjunk érte. Egyedül a középpályánk tökéletes, oda jobbakat sem tudnék keresni.