2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen, benne ez a szenzációs. gyengén játszik, és így is szinte miatta nyerünk.ab1daL írta:Ha minden meccsen lő egy gólt, és ad egy gólpasszt, akkor játszhat mindig ilyen "kiábrándítóan".
Azt hittem hogy csak én látom így, de akkor már ketten vagyunkAndris írta:a tegnapi játéka is kiábrándító volt. remélem keddre pihent (fejben is).
miihii írta:Én is cs következtetek,mégpedig arra,h az első sor UNIC szava gondolom az unikum,egyedi,megismételhetetlen jelzőt adja LEOnak. Aztán a SOS sztem az ő, a GRANDE meg a legnagyobb ebben a formában.lui1698 írta:Mit is jelent ez a felirat magyarul?
Nézzétek el nekem, de elég gyér a spanyol/katalán tudásom.
Én is cs következtetek,mégpedig arra,h az első sor UNIC szava gondolom az unikum,egyedi,megismételhetetlen jelzőt adja LEOnak. Aztán a SOS sztem az ő, a GRANDE meg a legnagyobb ebben a formában.lui1698 írta:Mit is jelent ez a felirat magyarul?
Nézzétek el nekem, de elég gyér a spanyol/katalán tudásom.
Ráadásul olyan kiírások is voltak, amik ma már nincsenek, vagy kisebb szerepet kaptak. Meg aztán ecsetelnem sem kell, hogy akkoriban azért nem voltak nagycsapatok, nem voltak egyelőek a viszonyok és könnyen mentek a mesterötösök, hatosok, hetesek.kurdt írta:A nagy részük barátságos. Alcantara ugye a tízes-húszas években nyomta. Akkor még nem volt bajnokság, csak mindenféle belföldi kupák...maister6000cm3 írta:Hali srácok. Lehet hogy már volt, de akkor én nem olvastam. Ugye az a szitu, hogy Messi a gólrekorderünk 235 találattal. Két helyen is viszont ezt a feljegyzést találtam: FC Barcelona's all-time highest goalscorer in all competitions (including friendlies) is Paulino Alcántara with 369 goals
Ez azt jelenti hogy Paulino 134 találattal többet jegyzett, igaz a barátságosak is benne vannak. D nem hiszem, hogy ez a 134 mind barátságos lenne. Felvilágosítana valaki, hogy hogy van ez most?
A nagy részük barátságos. Alcantara ugye a tízes-húszas években nyomta. Akkor még nem volt bajnokság, csak mindenféle belföldi kupák...maister6000cm3 írta:Hali srácok. Lehet hogy már volt, de akkor én nem olvastam. Ugye az a szitu, hogy Messi a gólrekorderünk 235 találattal. Két helyen is viszont ezt a feljegyzést találtam: FC Barcelona's all-time highest goalscorer in all competitions (including friendlies) is Paulino Alcántara with 369 goals
Ez azt jelenti hogy Paulino 134 találattal többet jegyzett, igaz a barátságosak is benne vannak. D nem hiszem, hogy ez a 134 mind barátságos lenne. Felvilágosítana valaki, hogy hogy van ez most?
Kit érdekel a MarcSz@r?lpf.es ;)Liga honlap.Enjoy írta:A Marca Alexis-nek adta Messi gólját...
Link - Marca góllövő lista
Nem meglepő... Tavaly CR-nek adták azt a gólt, amikor zselé belerúgta a labdát Pepe-be, akiről teljesen megváltozott a labda iránya, s 10m repülés után bepottyant a hálóba.. NC
Cache & cookie törlés segítettFirefox írta:Lehet csak én vagyok a hülye meg vak, de nekem 35-öt ír, sőt Messi listavezető is. Nem tudom akkor miről beszélsz?Enjoy írta:A Marca Alexis-nek adta Messi gólját...
Nem meglepő... Tavaly CR-nek adták azt a gólt, amikor zselé belerúgta a labdát Pepe-be, akiről teljesen megváltozott a labda iránya, s 10m repülés után bepottyant a hálóba.. NC
Lehet csak én vagyok a hülye meg vak, de nekem 35-öt ír, sőt Messi listavezető is. Nem tudom akkor miről beszélsz?Enjoy írta:A Marca Alexis-nek adta Messi gólját...
Messinek.kadarzsolt85 írta:Valaki nem tudja pontosan akkor most az esti golt Messinek vagy Alexisnek irtak?