Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van a derekad és a mellkas kerületét kell lemérned és átváltanod inchbe abból jön ki a méret.shutterisland írta:valaki könyörgöm magyarázza már el, hogy ezen hogy lehet eligazodni...
mérettáblázat
most ez mi lehet ? mérjem le a mellkasom és derekam kerületét ? és ami ott meg van adva, az inch lehet ? pls, valaki help...
Ejha, csak nem készülünk a holnapi hackertámadásra?MichaaBee írta:Köszönöm a válaszokat.És akkor jól értem, hogy ennek az ip címnek a beírásával is ugyanúgy megnyitható akármelyik weboldal? 72.47.224.109 ezt találtam eurobarcára pl, de nem hoz be semmit, ha beírom a böngészősávba.
szerk.: másik oldallal is kipróbáltam, azzal jó. Úgyhogy köszi.
így is lehet,igen.barca99 írta:Windows esetén nyitsz egy cmd-t, és beírod, hogy ping eurobarca.hu. Gondolom a cmd-t megtalálod, W7-nél simán start menüben ott a kereső, régebbieknél meg futtatásba beírod, hogy cmd.exe.
Ha senki sem dolgozott a spanyol reptereken, akkor hiába üzemelt.messideco írta:És mi van a Turkish Airlines-al? Az nem üzemel? Nem értem
Miihiii-nél a megoldás az egész tigrisre van ráírva a the hidden tiger felirat, ezért egy sörre az adósod vagyok majd talin juttasd eszembe.miihii írta:Konkrétan az egész csíkozása a megoldás a nyakától kezdve: The Hidden Tiger
Konkrétan igen, de én csak a Tiger szóra utaltam, azt hittem, azt nem látjaOzsi
Konkrétan az egész csíkozása a megoldás a nyakától kezdve: The Hidden TigerSanama írta:hát én a tigrist nem látom
Bal combján kezdődik, lefele a bal lábán...Ozsi
Pont szombaton voltam én is optikusnál.Primitive írta:Sikerült eljutnom ma az optikushoz, és hát, kétségek közt vagyok!
Mivel mindkét szemem elég cilinderes, így havi lencsét eleve nem is tudnak hozzá gyártani.Másfél éves lencsét csinálnak, amiből a lágy darabja 30e Ft, tehát 60e lenne az egy pár. Hát ezt rögtön a legelején kilőttem.
2 lehetőségem maradt: vagy maradok a szemüvegnél, vagy választok magamnak kemén/félkemény lencsét, amiből egy pár 30e Ft, viszont azt mondta az optikus, hogy ezt nem mindenki szeme bírja, illetve elég kényes tud lenni.
Namármost a szemüveg egy biztos dolog, viszont ha ezt a kemény lencsét megrendeli, és nem jó, akkor lőttek 30 Mátyásomnak.Viszont szeretnék kontaktlencsét hordani, hisz több szempontból is előnyös. Viszont nem minden áron!
Szóval erről szól a fáma, Ti mit tennétek?
Kb. 12 éve vagyok szemüveges. Tulajdonképpen utálom, jól mutatja, hogy a legtöbb fényképezéskor el is rakom, hogy ha egyszer már majd nem kell, ne is emlékezzek rá. Gondolkodtam én is nagyon sokat a kontaktlencsén, de mindig elvetettem a dolgot. Az ára az első, ami inkább a szemüveg mellett szól, mivel azt egyszer kell megvenni, és 4-5 évig jó, feltéve, hogy nem nő már a fejed. Lencséből pedig mint írtad is, állandóan új kell.Primitive írta:Sikerült eljutnom ma az optikushoz, és hát, kétségek közt vagyok!
Mivel mindkét szemem elég cilinderes, így havi lencsét eleve nem is tudnak hozzá gyártani.Másfél éves lencsét csinálnak, amiből a lágy darabja 30e Ft, tehát 60e lenne az egy pár. Hát ezt rögtön a legelején kilőttem.
2 lehetőségem maradt: vagy maradok a szemüvegnél, vagy választok magamnak kemén/félkemény lencsét, amiből egy pár 30e Ft, viszont azt mondta az optikus, hogy ezt nem mindenki szeme bírja, illetve elég kényes tud lenni.
Namármost a szemüveg egy biztos dolog, viszont ha ezt a kemény lencsét megrendeli, és nem jó, akkor lőttek 30 Mátyásomnak.Viszont szeretnék kontaktlencsét hordani, hisz több szempontból is előnyös. Viszont nem minden áron!
Szóval erről szól a fáma, Ti mit tennétek?
Kérdésnek hülye, mert az relatív h kinek mi a szép. Viszont offtémának jó.messideco írta:Van nála szebb teremtmény az univerzumban?