Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mancini már tavaly is kiakarta rakni,csak a fizetése miatt nem kellett senkinek,ezért kölcsön adták.(fizetése egy részét a city állja még)Game90 írta:Egyébként meg nem értem, hogy miért nem tartja meg a ManCity Adebayor-t, összeveszett Mancini-vel vagy mi? Cavani - Lavezzi - Falcao hármasnál semmivel sem rosszabb.Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson...
Egyáltalán nem tévedsz.lui1698 írta:Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.messideco írta:WTF![]()
Heinze és P. Ferreira volt a két csk?
Vagy csak már sörmeccs volt?
Javítsatok ki, ha tévedek.
A MU részéről nagyon durván sörmeccs volt, kb a C csapat játszott.messideco írta:WTF![]()
Heinze és Terry volt a két csk. Jobb oldalon lehet látni.messideco írta:WTF![]()
Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.messideco írta:WTF![]()
De, elnézéstsjd írta:
(A stadion nem Etihad akart lenni egyébként?)
Nem semmi jelenet voltGame90 írta:
Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson...
Az az érdekes, hogy ellenünk is rengetegszer próbálkoznak ezzel, be is jött már párszor, csak szerencsére nekünk kicsit használhatóbb szélsőhátvédeink vannakmatador írta: Végül itt egy érdekes elemzés, hogy miért gyengélkedik mostanában a City, Gary Neville elképzelése szerint (érdekes módon egyáltalán nem mond hülyeségeket, abszolút van ráció abban, amit mond). Angoltudók előnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08
Angliában is van ilyen? Azt hittem ez csak spanyol szokásmatador írta: Unitedes berkekben már azt számolgatják, hogy mi kell ahhoz, hogy az Emiratesben álljon sorfalat a City a Unitednek...
Állítólag az ok:elbandi írta:Jó hír az Arsenal szurkolóknak.Jövő heti Arsenal-Cityt meccset is kihagyhatja Agüero,aki "rejtélyes" lábsérülést szenvedett 2 hete.
Hihetetlen!Game90 írta: Szegény Petrov, múlthéten még játszott...![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ov-2123980
Nyugodtan vihetitek. Nem.elbandi írta: Érkezhet egy-két csatár(Van Persie,Cavani,Lavezzi,Falcao közül).
Még véletlenül sem.sjd írta:Burkolt kritika akart lenni?Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.![]()
Burkolt kritika akart lenni?Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.
Berba nyáron távozik.Barcaforever írta:
Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?
Berbatov miért nem ment még el?Alig játszik.
Pár hónapja kint van már. De legalább leesettMessiFan írta:Off: Game! Nem tudom mióta van kint ez az aláírás nálad, de csak most értettem meg...![]()
Egyelőre én is csak egy középszintű játékosnak tartom, de még csak 21 éves, fejlődhet még. És így is belebotlott 7x a labdába, többször, mint Torres vagy Carroll. Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.Barcaforever írta: Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?
nem vagyok MU szurkoló , de számomra is jó kérdés. én amit látok, az az, hogy néha jól botlik bele a labdába és ez elég a sir-ek ahhoz a hitéhez, hogy végre sikerült kinevelni egy jó focistát, játszassuk a sajátot. teljesen középszerű szvsz, legtöbbször rosszul helyezkedik, 4 ziccerből egyet berug, de ez elég ezek szerint, hogy rá lehessen aggatni a "jó kis saját nevelésű csatár" jelzőt, akiből "ki.aszott nagy" játékos lehet. mindenesetre MU szurkolóként kaparnám a tapétát amikor meglátom a kezdőbe (ahogy a MU szurker barátaim teszik is), Berbatov helyébe meg rég elhúztam voln a bús p.csába. szóval részemről ennyit Danny-ről.Barcaforever írta:Man Utd szurkolók!
Digi Tv hiányában pár éve nem tudok angol focit nézni, de hamarosan újra fogok.
Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?
A Stoke otthon egyébként mocsok kemény ellenfél, baromi nehéz megverni őket. Mi is ikszeltünk a Britanniában, tehát ezzel én számoltam,hogy a City is hagyhat ott pontokat.elbandi írta:Stoke-City 1-1
Ismét pontvesztés.Nem értem miért nem lehetett ezt a meccset behúzni.A Stoke kétszer! találta el a kaput és az egyik be is ment(az igaz hogy k.... nagy gól volt,de több ilyet biztos nem fog lőni Crouch).A fiúk meg nem voltak képesek még egy gólt begyötörni...Mancini helyébe jól seggbe rúgnám az összeset meccs után.
Kezd kicsit meglógni a városi rivális