Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem akartam nagyképűnek tűnni, ezért nem linkeltem.Bob_Marley írta: Viszont a végére:
![]()
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki
Bob, mit is lehetne erre írni, mindenben igazad van. Ha nem lett volna Neked ennyi sérülted, félő lett volna, hogy nem tudtam volna győzelemmel zárni az idényemet. Az, hogy Horford ilyen hamar kiesett teljesen megváltoztatta a játékomat. Tapasztalatlanság, és ügyetlenség okaként ott sikerült csúnyán elcserélnem magam (ezt a Gay-es cserét csúnyán benéztem, de ez Butlernek is köszönhető, na meg Frye-nak is, mivel azután belehúzott, de bezzeg addig semmit se tett).Bob_Marley írta: 10;Debrecen Grizzlies
Aki elvert itt utolsó héten, mint jégeső a szántást![]()
7nek volt bejegyezve, de nem úgy alakultak a dolgok!
Nála is voltak gondok sérülésekkel!Gyakorlatilag úgy indult, Horford off, majd kis reménykedés után Bogut off!
És így majdnem sikerült a "bravúr", azért gratula neki, ráadásul mi gyakorlatilag fúziós csapatot csináltunk a kettőnkéből, mert itt is ott is tele vagyunk olyan emberekkel akik a másiknál voltak, s onnan jöttek
Utolsó héten nem volt esélyem, ha jól számoltam nálam 43 ember lépett pályára, nála 54 ezt nem bírtuk elViszont 3 kategóriát sikerült megfogni, s Nelson élete hetét hozta
Yupppííííííí
![]()
Korrekt leírás nem csak a csapatomról, hanem összességében az egész szezonról! Valóban HA az utcsó 2 hétre nem dőlnek ki meghatározó játékosaim, beszusszantam volna. De mostmár kár a múltat taglalni.Bob_Marley írta: 9;Melodama
My man![]()
3-nak volt előjegyezve, de nála is volt sok csere, de nagyot küzdött, a szerencse nem segítette a sérülésekkel!
Gyakorlatilag egy paraszthajszállal maradt le a PO-ról, valóban a sérülések itt a végén meggátolták, hogy bejusson, de szép fejlődést mutatott ő is, nem egy könnyű tárgyalópartner, de NELSON csak meglett
Sokan szerintem kicsit fellélegezhetnek, látva neobarca csapatát, bizony lettek volna gondok pár embernek ha bejut véleményem szerint!
De ilyen a popszakma
Én is téged.Bob_Marley írta: 6;GémKilencvenTím
Neki annyira gyenge csapata volt, hogy nem is volt bekalibrálva![]()
Viccet félre téve 10ik erősség volt előreláthatólag, de ő is aktív volt, s benne volt minden cserelehetőségben
Nagy comebacket hajtott végre, illetve remekül segítették a ligában a sérülések, olykor tudta nélkül remekül jött ki
Dragicot kiakarta pl tenni, de adott egy utolsó esélyt neki, erre Lowry off, Dragic meg szárnyalJó erős csapata van, számomra van 1-2 eléggé unszimpatikus játékosa, élükön Westbrookkal és Younggal de DMC-t se szeretem
Viszont el kell ismerni remek csapata lett, s PO-ban fekete ló lehet!
Na meg a Big Ticket nála van
Nagy fegyverei FA-ról valók Pekovic, Thompson, s még ha jól emlékszem Gooden is megjárta az FA listánkatDe tőle is dicséretes a PO-ba kerülés főleg, hogy honnan indult Eazzy ellen
Gatulálok neki is!
Ráadásul megmutatta, hogy lehet draft nélkül is nyerni s bejutni a PO-ba!
I LOVE THIS GAME
Ennyit még pont szabad írni rólam. De, azért legközelebb kérjünk engedélyt.Bob_Marley írta:16;fcb0827
Először is nem tudom mennyre szabad róla bármit is írni, miközben már ő sztár, s gyakorlatilag podcastekben megjelenik, s félmeztelen fűszoknyás lányok szolgálják fel neki a nagyfröccsöt reggelente
Jól előre kell akkor majd gondolkodni.MichaaBee írta:Szerintem egyszerűbb, ha be van állítva, hogy mindegyik pontosan 48 nap alatt magától végbemegy és bárki leszavazhatja commish közbenjárása nélkül.Bob_Marley írta:Cserékre is van egy egyszerű megoldás!
Amit írtam, elfogadja valaki, s egyszerre Hétfőn el lesz fogadva Commisionner által!
Így nincs emberhátrány nincs semmi!Én ezt tartom a legkorrektebb, legkézenfekvőbb megoldásnak!
Szerintem egyszerűbb, ha be van állítva, hogy mindegyik pontosan 48 nap alatt magától végbemegy és bárki leszavazhatja commish közbenjárása nélkül.Bob_Marley írta:Cserékre is van egy egyszerű megoldás!
Amit írtam, elfogadja valaki, s egyszerre Hétfőn el lesz fogadva Commisionner által!
Így nincs emberhátrány nincs semmi!Én ezt tartom a legkorrektebb, legkézenfekvőbb megoldásnak!
Hmm, tipikus Philadelphia lesz a dologból...első kör aztán pááSlither írta:Minden jel arra mutat hogy első körben Jani ellen játszom majd, szerencsére Kaman bronchitis miatt nem nagyon lesz, így meg lesz a minimális ember előnyöm, szóval hozni kellene a dolgot.
Pontosan!Cumbee írta:Magyarán ezt már csak azért írtad be, hogy érezzem, hogy milyen jó dolgom is lehetett volna.:D
Sztem olyan sok új játékos nem lesz, max 20 csapat lesz. Lehet hogy akkor már 2 divíziót kellene kialakítani, de az még messze van.lijacska írta: Én a problémát inkább az új játékosok beilleszkedésében látom.
Persze, hogy megmaradnak, deBob_Marley írta: !Félek továbbra is a rengeteg kiskapu megmarad jövőre is, ami nagyon nem tenne jót, s maradnának a trükközések....
Magyarán ezt már csak azért írtad be, hogy érezzem, hogy milyen jó dolgom is lehetett volna.Slither írta:Neki 50, neked 58 játékosod van akkor, szóval ott a legverhetőbb, döntőben csak 2 embernyi előnyöd lenne, azt még lehet a minőséggel ellensúlyozni. (ezeket még hét elején néztem, az FA mozgást nem figyeltem, illetve nincs beleszámolva, hogy ijacska veled ellentétben használ flex helyet a keretében, ami szintén + pár embert jelent).Cumbee írta:Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.(Utána meg már csak azt kell kiszurkolni, hogy én bejussak, te pedig ne juss be a döntőbe.
)
![]()
De már megnéztem a dolgokat, sajnos nem tud beelőzni, ezért is raktam be az emberemet ma estére.
Neki 50, neked 58 játékosod van akkor, szóval ott a legverhetőbb, döntőben csak 2 embernyi előnyöd lenne, azt még lehet a minőséggel ellensúlyozni. (ezeket még hét elején néztem, az FA mozgást nem figyeltem, illetve nincs beleszámolva, hogy ijacska veled ellentétben használ flex helyet a keretében, ami szintén + pár embert jelent).Cumbee írta:Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.(Utána meg már csak azt kell kiszurkolni, hogy én bejussak, te pedig ne juss be a döntőbe.
)
Ön nyert. Úgy logikáztam, hogy a döntőben ellened kb esélytelen, mert nagyon jól jöttél ki az utolsó erősítésekből. Lijacska csapatát tartom a legerősebbnek hosszú távon, de mivel én is készültem a végjátékra, így a döntőben tán ellene több sanszom lenne. Ellened meg abból a megfontolásból akartam előtte, hogy te a döntőre élezted ki magad, ezért előtte valszeg gyengébb vagy.Slither írta:Miért is lenne rosszabb neked ha elkerüljük egymást a 2. körben?Cumbee írta:Ebben az esetben egyébként teljesen ártatlan a dolog, egyedül én vagyok kicsit hátrányosabb helyzetben, de én el tudom fogadni.![]()
Ha tehetném akkor biztosan a 23. héten állnák ki lijacska ellen, az esélyesek közül neki van a legkevesebb játékosa azon a héten.![]()
Vagy csak a döntőben nem akarsz összefutni velem?![]()
(Mondjuk tény hogy döntőre van kialakítva a keretem, jó kis emberelőnyöm lenne akkor, csak sajnos Lowry kiesése miatt minőségileg sokat visszaesett a csapatom, így a döntőbe jutás már csak szerencsével lesz meg.)
Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.Ha tehetném akkor biztosan a 23. héten állnák ki lijacska ellen, az esélyesek közül neki van a legkevesebb játékosa azon a héten.
Röviden: Slither el akar kerülni engem a 2. körben. ezért padoztatja a legjobbjait, hogy visszacsússzon a 2. helyre. Ezzel kapcsolatban van 2 tábor. 1 akik szerint a saját embereit mindenki arra használja amire szeretné, 2 akik szerint azzal, hogy manipulálja a hetét és szándékosan kap ki, mások is kellemetlen helyzetbe kerülnek és nem tartják etikusnak. + vagyok én, aki szerint minkét állítás igaz és tök jogos.Le vagyok maradva, valaki avasson már be, hogy mi ez a nagy közfelháborodás. Smile (Ill. azt értem, hogy Slither padoztatott 3 kulcsjátékost, de az érdekelne, hogy ebből mi az előnye / ki jár rosszul.)
Ami a trade-eket illeti, egy javaslatom lenne: league votes és fix idő. Azért írom, mert egy Redickes cserénél nekem is volt probléma, hogy az elfogadás után 2 nappal még mindig nem ment át a csere, holott máskor ez lement 10-11 óra leforgás alatt, s közben frankón lesérült, akit adtam volna.. Smile De ha league votes van, akkor nincs senkinek ráhatása és mindig fix idő alatt mennek végbe a dolgok.
Miért is lenne rosszabb neked ha elkerüljük egymást a 2. körben?Cumbee írta:Ebben az esetben egyébként teljesen ártatlan a dolog, egyedül én vagyok kicsit hátrányosabb helyzetben, de én el tudom fogadni.