Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szép gól volt amúgy, nekem Durica öngólja ugrott be, hasonlóan penge megmozdulás volt, pont a Loki ellen.Robcsyy írta:Simac![]()
Nagyon rossz látni, hogy ez folyik a csapatunkkal. Nem elég, hogy a tudás is kevés, de lassan már mindenki azon van, hogy kiessünk. Épkézláb játékosokhoz Bárányost nem tudom sorolni, ritkán tud villantani. Sajnos az NB2 nagyon kilátásban van, de az biztos, hogy mindig járni fogok meccsre, bármi történjen. Max jövőre Nyíregyházára és hasonló helyekre.VictorValdes19 írta:Igen, amúgy is szegényes a játékosaink tudása, de pluszba felülről is nagyon dolgoznak azon, hogy jövőre ne legyünk NB1-esek. De legalább kis változatosság volt, hogy most nem Rósa esése miatt ítéltek büntetőt. Az ő specialitása a Vasas ellen kiharcolni ezeket.
Sajnos kevés az épkézláb emberünk. Ilizi, Katona, Polényi (csak idén még alig volt egészséges), Haris, s bármennyire nem bírom, de Bárányos is hasznunkra lehetne, bár társak nélkül nehéz. Igazából nem is annyira a kieséstől rettegek, hogy NB2, hanem, hogy ha kiesünk, lehet megyünk a BLSZ-ba.
IgenBarcaman14 írta:Ha nem tévedek, Budapesti Labdarúgó Szövetség!messideco írta:Mi a BLSZ?
Ha nem tévedek, Budapesti Labdarúgó Szövetség!messideco írta:Mi a BLSZ?
Ne is mond. Csak megint felidegesítem magam. Csak nem értem, miért ilyen feltűnően akarnak kiejteni minket? Amikor ahogy elnézem sajnos magunktól is megy. Röhej a védelmünk, szegény Ilizi így semmit sem tud csinálni. A támadójátékunk meg no comment. Még így is, h a fradi ellen voltak nagy helyzeteink...VictorValdes19 írta:Eddig semmi bajom nem volt Puhl Sándorral, de ez a tegnapi véleménye a Fradi tizenegyeséről...
"Megint meg kell védenem a mundér becsületét, mert bár a lábakat nézve valóban az látszik, hogy a két labdarúgó között nem volt tizenegyest érő kontaktus, viszont a kezeket is figyelve tisztán látható, hogy az angyalföldi védőjátékos megfogta a ferencvárosi labdarúgó mezét. Ettől a pillanattól kezdve az eset egyértelmű, be kellett fújni a büntetőt!"
![]()
Nem is kicsit. A 3. gólnál teljesen üresen volt középen Coulibaly. Szerencsére jó napja van Adamonak, mert ő az a játékos aki ezt is képes lett volna fölé rúgni.MessiFan91 írta:Gyenge ez az újpesti védelem
költői kérdésnek szántammessideco írta:Egyet tipelhetsz