noname írta:Megint a sétálgatás a téma.
Nos, most beleszólok. Messi stílusa az h megindul a kaputól kb 30 méterre, nagyon gyorsan, majd 1-2 embert kicselez, utána passzol, lő, tovább viszi mikor melyik. Ezek a cselsorozatok és gyors megindulások rendkívül fárasztóak. Messinek az egyik legfőbb erénye h be tudja osztani az erejét. Láthattuk h Alexis pl(aki néha hasonlóan fárasztó megindulásokat, sprinteket produkál) a 70. percben már csak keresi a nyelvét a földön. ..
Azért mert 3x Aranylabdás, és még ki tudja mi, nem szabad mindent elnézni neki.. Én is szeretem nagyon, de egy hete egy kalap [auto_cenzúra] volt...Ha valaki 3 évig folyamat jó, 1-2 meccs kivételével, az belefér.
De nem csak Ő volt a harmatgyenge, és nem is azért, mert kifogtak egy rossz napot minden, hanem mert lélektelenül, szinte már-már taktika szerűen azt véltem felfedezni, hogy jó nekünk a 0-0...
Sza.rul lehet játszani, de ennyire lélektelenül ha játszunk, azt nem egyhamar fogom megbocsátani a fiúknak. Játszunk egy jót, mindenki tegye ki a szívét, de ha ez a kiesést jelenti, akkor kiesünk, de nem lehet lélektelenül focizni.. (Mellesleg hozzáteszem, ha mindenki a szívét és a tudása legjavát hozza, elviekben nem eshetünk ki..)