Javier Mascherano
- neobarca
- Director del Fútbol
Ilyenkor mindig hízik a májam.
Ha visszatekertek itt a fórumon, leigazolásakor kb én voltam az első és egyetlen, aki igazán örült neki. Mindig is szerettem a kölköt és példaértékű ahogy egy hentesből egy ilyen fantasztikus több helyen is bevethető összetett nagymester lett.
Bravó!
Hozzátenném, az alázata is megvan a csapathoz. Ne feledjük el, hogy nem kevés pénzzel szállt be saját kasszából, csak azért, hogy ide tudjon jönni...
Maximális tisztelet... 

Ha visszatekertek itt a fórumon, leigazolásakor kb én voltam az első és egyetlen, aki igazán örült neki. Mindig is szerettem a kölköt és példaértékű ahogy egy hentesből egy ilyen fantasztikus több helyen is bevethető összetett nagymester lett.

Hozzátenném, az alázata is megvan a csapathoz. Ne feledjük el, hogy nem kevés pénzzel szállt be saját kasszából, csak azért, hogy ide tudjon jönni...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- visca el barca
- Presidente del Barça
majd Deus kollégát kérném h a duplázó becsuszásrol egy gif-et dobjon be vmerre 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Mondjuk ott ha Robinho nem kapja fel magát, akkor elég szépen elviszi a bokáját.. Amúgy most hogy Piqué várhatóan kihagy egy kicsit, még jobban résen kell lennie, bár nem aggódom miatta. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Az egymás utáni két becsúszó szerelése valami szenzációs volt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hiba ide vagy oda, hetek óta toronymagasan a védelem legstabilabb pontja.
egyszerűen nyugodt vagyok ha meglátom a kezdőben a nevét...
egyszerűen nyugodt vagyok ha meglátom a kezdőben a nevét...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Múltkor tanári volt, most kevésbé. 
Volt pár eladott labdája, de szerencsére egyikből sem lett komoly gond. A gólnál nagyot hibázott, a többiek szépen lesre futottak, de ő benn maradt.
Adrianonak azért adott egy majdnem gólpasszt, kár, h a brazil bekk pontatlan volt a végén.

Volt pár eladott labdája, de szerencsére egyikből sem lett komoly gond. A gólnál nagyot hibázott, a többiek szépen lesre futottak, de ő benn maradt.
Adrianonak azért adott egy majdnem gólpasszt, kár, h a brazil bekk pontatlan volt a végén.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tanári volt ismét. Amikor leigazoltuk nem igazán voltam elragadtatva az érkezésétől, de el kell ismerni, h remek döntés volt őt idehozni.
Mivel ugye eredetileg középpályás így a labdától sem ijed meg, higgadtan játszik és nagyon ritkán választ rossz megoldást.
Öröm nézni a játékát.
Mivel ugye eredetileg középpályás így a labdától sem ijed meg, higgadtan játszik és nagyon ritkán választ rossz megoldást.
Öröm nézni a játékát.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Irdatlan nagy tanár úr lett belőle a védelemben. Egyszerűen szenzációs az, amit művel meccsről-meccsre. A földön pedig nagyon úgy tűnik, hogy már-már szinte lehetetlen megverni...
- gianni
- Entrenador del Barça
A kis főnökből nagy főnök lett!
Fantasztikus amit meccsek óta csinál ,Pep játékost csinált belőle,mert a középpályán soha nem tudott volna kibontakozni,itt legalábbis biztosan nem!
Csak így tovább!
Fantasztikus amit meccsek óta csinál ,Pep játékost csinált belőle,mert a középpályán soha nem tudott volna kibontakozni,itt legalábbis biztosan nem!
Csak így tovább!
Teljesen adom.Mihu írta:Elképesztő amit már meccsek óta produkál...nincs egy rossz szerelése, nincs egy elkésett belépője, gyakorlatilag átjátszhatatlan...most pl nálam 10/10 pont, ebből fakadóan vitathatatlanul MOM.
Brutálisan érzi sz ütemeket, szereléseket és a Barcás khv posztot, jelenleg nem lehet átjátszani a fickót, lehet itt David Ruiz-ozni, meg Thiago Silva-zni, de a jelenlegi Masch közelébe sem érnek. Soha nem gondoltam volna erről a csávóról, de lassan kulcsembere lesz a csapatnak.
Ráadásul még csak 28 éves, nem tudom milyen szerződése van, de sokáig komoly erősítést jelenthet.
- shutterisland
- Director del Fútbol
Basszus, tényleg.Alexander Mahone írta:Dehogy. Valdes volt az, csak ő továbbította.

-
- Jugador d'estrella
Dehogy. Valdes volt az, csak ő továbbította.ziipp írta:Volt egy bevágás, hogy átadja a karszalagot Xavinak. Ő volt ma a CSK a csere előtt?
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Volt egy bevágás, hogy átadja a karszalagot Xavinak. Ő volt ma a CSK a csere előtt?
- Mihu
- Director del Fútbol
Most is volt a 2. félidő első harmadában egy szerelése, mikor megindították a gyereket jobb szélen, Javier sprintelt, bevetődött 5 méterről, és tisztán elrúgta a srác elől a labdát, de valami elképesztő energia volt a mozgásában...fel is szisszentem mikor becsúszott, hogy húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...mert vitte a srácot is a labdával együtt...aztán a lassításokon látszott hogy tiszta labda volt, a srác meg inkább dobta magát, hogy ne törjön semmilui1698 írta:Nekem a legjobban azok a szerelései tetszenek, mikor úgy megy oda, mint egy állat, atomokra bontja azt a területet ahová csúszik, és még is szabályos.
Ilyenkor az ellenfél is felnéz, de aztán rájön, hogy végül is tényleg labdát vitt a Főnök!
Mester vagy tatám!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Nekem a legjobban azok a szerelései tetszenek, mikor úgy megy oda, mint egy állat, atomokra bontja azt a területet ahová csúszik, és még is szabályos.
Ilyenkor az ellenfél is felnéz, de aztán rájön, hogy végül is tényleg labdát vitt a Főnök!
Mester vagy tatám!
Mester vagy tatám!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Mihu
- Director del Fútbol
Elképesztő amit már meccsek óta produkál...nincs egy rossz szerelése, nincs egy elkésett belépője, gyakorlatilag átjátszhatatlan...most pl nálam 10/10 pont, ebből fakadóan vitathatatlanul MOM.
- Andris
- Adminisztrátor
barca99 leírta hogy miért. Mascherano nem tűnik alkalmas jelöltnek a középpályánkra. Nem is volt túl sok meccs amin jó volt ott, korábban. A kritikák csak úgy halkultak el hogy hátvédként kezdett remekül játszani. A továbbiakban sem erőltetném ezt a dolgot, középhátvédként remek. Tegnap szembetűnő volt a különbség a játékában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ab1daL
- Director del Fútbol
Masch a meccs után kapott még egy sárgát a játékosbejárónál (vagy minél
) így a Valencia ellen eltiltott lesz.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
A harmadik, hogy itt egy hétvédnek a meccsek nagyrészében hasonló a feladata, mint más csapatban a szűrőknek.Lionel85 írta:Guardiola két ok miatt tette a védelembe. Alapvetően ugye szűrő középpályás Mascherano, ám olyan képességei vannak (amit akár ebben a videóban is láthattunk), amik arra sarkallták Pepet, hogy a védelemben is lehet rá számítani. Ezek a becsúszásai, szerelései, megelőző szerelései mind azt mutatják, nagyszerűen érzi a játékot. Tisztán játszik, mióta eljött Angliából. Az egyik legszimpatikusabb játékos. Igazi vízhordó. A másik ok, az pedig a kényszerűség volt anno, mikor először védőt játszott. Viszont remekül megoldotta akkor a feladatait, és megoldja azóta is. Sőt, fejlődött, a kezdeti egy-két bizonytalanság után ma már szinte hibamentesen hozza le a meccseket a védelemben.