Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt szerencsém játszani Vele, egy edzés erejéig, még Pécsett focizott. Soha nem értettem, hogy miért üldözték el onnan. Egy kiváló játékos.Messa írta:Lovrencsics Geri.
pedig ő volt az a bronzérmes 'aranygenerációnkból', akiben sokat láttam, megvan a technikai képzettsége is, az esze is a játékhoz.Lionel85 írta:Koman a Kuban Krasznodarhoz igazolt
Bár a Lech tényleg nem egy PSV,de azért Rudnevs Zalaegerszegről igazolt ide,és jövőre már a Bundesligában fogja tolni,méghozzá Hamburg játékosként,ami azért nem olyan rossz...Messa írta:Lovrencsics Geri a Lech Poznanba igazolt Pápáról, debütáló meccsén egy góllal és gólpasszal nyitott, valamint a meccs emberének választották, 2-0ra nyertek otthon. Fiatal jobbszélső, szerintem még többre is viheti mint Dzsudzsák... Igaz a Lech nem egy PSV, de mindenképp előrelépés.
Hamarosan szerintem a válogatott behívót is megkapja majd, a jobb szélt Gyurcsó és ő hosszú évekre megoldhatják.
Igen, ezt hülyeség volt odairni.Hogy maradt volna állás nélkül, ha szerződése van?
Hogy maradt volna állás nélkül, ha szerződése van?Kash írta:A PSV nagyon elakarta adni, tehát ha Balázs kiáll, és azt mondja, hogy ő jövőre is számit a PSV-ben maradni, akkor sem maradt volna, mert a PSV ELAKARTA ADNI. Az már más dolog, hogy aláirta, mivel ő sem akart volna állás nélkül maradni...Mi az hogy ha akart sem maradt volna? Volt szerződése, ha nem írja alá az Anzsinál a szeződést,akkor marad, ilyen egyszerű.
A PSV nagyon elakarta adni, tehát ha Balázs kiáll, és azt mondja, hogy ő jövőre is számit a PSV-ben maradni, akkor sem maradt volna, mert a PSV ELAKARTA ADNI. Az már más dolog, hogy aláirta, mivel ő sem akart volna állás nélkül maradni...Mi az hogy ha akart sem maradt volna? Volt szerződése, ha nem írja alá az Anzsinál a szeződést,akkor marad, ilyen egyszerű.
Mi az hogy ha akart sem maradt volna? Volt szerződése, ha nem írja alá az Anzsinál a szeződést,akkor marad, ilyen egyszerű.Kash írta:Igen, húzóember volt, de ha jól tudom, a PSV ragaszkodott az eladásához, ebből következik az, hogy ha akart volna sem maradt volna.A PSV-nél húzóember, kulcsfigura volt, de szerintem elrontotta a karrierjét.
Lehet, hogy rám cáfol, sőt kívánom, hogy így történjen, de jelenleg még a halvány reménysugarat sem látom, hogy ha elhagyja Oroszországot, egy valamire való csapatnál kötne ki, mint kulcsember...
Meg is érdemli a PSV a jelenlegi pozicióját, mivel ha nem is, de az egyik legjobbját adták el.(Ha hülyeség akkor lehet osztani engem...nyugodtan...)
Igen, húzóember volt, de ha jól tudom, a PSV ragaszkodott az eladásához, ebből következik az, hogy ha akart volna sem maradt volna.A PSV-nél húzóember, kulcsfigura volt, de szerintem elrontotta a karrierjét.
Lehet, hogy rám cáfol, sőt kívánom, hogy így történjen, de jelenleg még a halvány reménysugarat sem látom, hogy ha elhagyja Oroszországot, egy valamire való csapatnál kötne ki, mint kulcsember...
joco200 írta:de szivesen látnám egyszer dzsudzsék balázst a spanyol élvonalban, akár a barcelónában, akár a real madridban, de leginkább az Osasunában!
szerintem lassan eljut oda, hogy akára barca is felfigyeljen tehetségére, tudására!!!
Azon csodálkozom hogy még csak most jöttek rá arrafelé, hogy nem ér 19 milliót?! Szerintem max. 15-öt ér. Egyébként mindkét fél részéről rossz döntés volt ez az igazolás úgy néz ki.Game90 írta:Dzsudzsáknak eddig bejött az élet Oroszországban...
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/vilag-t ... -dinamobol
Ez úgy hangzik mintha élőben láttad volnamessideco írta:Ma 10 éve, hogy elhunyt Hidegkuti Nándor.
Az angliai mesterhármasát sohasem fogom elfelejteni. Nyugodjon békében.