Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
"Leo Messi ebben az idényben eddig 58 találatot jelez az összes eddig lejátszott találkozókat figyelembe véve, ami már önmagában véve is hihetetlen szám. Ám ez a szám legalább 12-vel több kéne, hogy legyen, csakhogy ennyi találattól megfosztották az argentin csodacsatárt."

Ne feledjük a 22 gólpasszt sem.S.Agüero írta:Ha minden jól megy akkor még 12 meccsünk van az idényből.
Most 58 gólnál tart.
Ha minden meccsen betalál akkor meglenne a 70 gól.![]()
Tippem a 66 gól.
És akkor mivan? Bement? Igen. Problem? Nincssjd írta:Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni?![]()
![]()
Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása során
![]()
shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinakazt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna
és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni?sjd írta:Legmagasabban a pulzusom a két tizenegyese előtt volt, de úgy néz ki megtanult büntetőt rúgni![]()
![]()
Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása során
![]()

Inkább lőjön 1-et és azzal menjenek tovább. Messi pedig verjen még néhányat a Chelsea-nek.fcbarca78 írta:kiegyeznék azzal ha két meccs múlva Gomez neve mellett 18 lenne és így fosztaná meg messit az elsőségtől
Talán pont azok a HSZ-ek ütöttek Leóba, akik arról fröcsögnek, hogy mennyire önző....shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinakazt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna
és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Jahaaam. Ééértem. Akkor meg Hajdú B. ne beszéljen hülyeségeket. Persze lehet ő is így mondta, franc se tudja, két akadás között azt csíptem el, amit írtam.ozsimiki írta: szerk:
Krisz! abban benne van a selejtező is Ruudtól, de a 12-t tekintették eddig rekordnak, tavaly is elmondták. (csoportkörök+egyenes kieséses szakaszban elért találatok, selejtező nem számít)
valamint ugye csak a BL, nem a BEK /Altafini/