startland írta:Sziasztok!
Ti láttatok már olyat, hogy az 5. játékvezető bármi másra használta volna a karját, mint a nadrág simogatására? Csak mert kíváncsi lennék egy statisztikára a ténykedésükről. Az első meccsen a Sanchez-buktatás pl. konkrétan az orra előtt történt, mégsem szólt semmit. Vagy nemis ezt figyelik??

Öööö...lehet, hogy tényleg nem volt tizenegyes?
A szöglet szitunál 100-ból egyet fújnak be, ez volt az az egy, befújták, mert mi vagyunk a Barcelona...ezért kárognak, vergődnek a sötét oldalon, meg minden ellenfél. Engem ez nem zavar, sőt szinte szeretem olvasni/hallani a keserűségüket. A Milannak meg nem fújták be, ugyanazért az okért, amiért nekünk igen: mert mi vagyunk a Barcelona. Ezért sokat tettünk, élvezzük is a gyümölcsét...ebben a Bl szezonban sem lesz ez másként.
Mi hangoztatjuk, h Barca játssza a legszebb focit, erre mások, h nem szépségre játsszák, hanem gólra. Tegnap ez is megvolt, jobban is játszottunk és a matek alapján is mi vagyunk a továbbjutók, most ez sem tetszik a népnek. Osztálykülönbség volt/van a két csapat között...mondom ezt úgy, h rosszul játszottunk tegnap.
El kell fogadni, a bíró a pálya tartozéka, mint a kapufa, a szögletzászló, a hátvéd: szerencsét/pechet hozhat, tévedhet és hibázhat, bepattanhat róla a labda, utálhatja Pepét, szeretheti Messit. Akinek emiatt napokig, hónapokig, évekig (Övrebö) 200 a vérnyomása, nézzen sakkot vagy szinkronúszást.
Emlékszem én, az ezredfordulós Realnak semmi bajuk nem volt a bírókkal, nem véletlenül, halálra is nyerték magukat. Most meg sz..ok, fogadják el...de ez nem megy a galaktikuskirályiévszázadlegjobbja csapatnak és szurkolóinak. Övék volt 100 év, adjanak már nekünk egy 5-10 évnyi morzsát.