Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
puszta tippem az, hogy TyrionTim írta:Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok. Aki nem olvasta a könyveket,az rengetegszer pofára fog esni,ez erre az évadra is igaz,de a következőkre hatványozottan az.sjd írta:
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?
Az a baj hogy nehéz úgy írni hogy ne áruljak el lényeges dolgokat..![]()
Puszta kíváncsiságból kérdem:szerintetek ki veszi feleségül Sansát?
Várom a tippeket
Az első könyv kapcsán is hallottam pár dologról, ami csak a sorozatban kapott hangsúlyos szerepet Lord Renly buzulása pl., ezért gondoltam, hogy ez most is így vanTim írta: Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok.
De majd ne mond el, h kinek lesz igaza, ha valaki eltalálja.Tim írta:
Várom a tippeket
Egész pontosan a letöltési linkeken keresztül,kivárva a perceket.De ha letöltesz hozzá egy jdownloader nevű okosságot,az majd kivárogatja helyetted a perceket és egymás után leszedegeti neked,miután beírogatod a kódokat,amiket kértomabence írta:
Innen mégis hogy a FRANCBA kell letölteni??Nagyon vak vagyok esküszöm.
Szerk.: Be kell másolni azt a millió linket egyessével és megvárni a perceket, hogy free-be tölthessek?
Innen mégis hogy a FRANCBA kell letölteni??miihii írta:ITT találodtomabence írta:Srácok tudtok nekem segíteni??
Valahonnan meg szeretném a Dragon Ball Z - sorozatot. Beload és Ncore acc-om van csak, de ott nem találtam számomra megfelelőt mivel csak 80GB-os winchesterem van. ( kb 40 GB szabad ) Tudtok valami internetes oldalt vagy valami jó ötletet a segítségemre???
Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok. Aki nem olvasta a könyveket,az rengetegszer pofára fog esni,ez erre az évadra is igaz,de a következőkre hatványozottan az.sjd írta:
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?
Valamiért én úgy éreztem, hogy az első évad azért pörgősebb volt (mondjuk ott már a nyitóepizódban is volt mit feldolgozni), meg ott azért voltak akciók is. Most meg szó szoros értelmében vett harc nem is volt idáig az évadbankanty írta: Igen. Nem nagyon haladnak előre az események. Az első évadnál is az volt az érzésem, h majd aztán jön valami elképesztő(kisebb jött is), s itt a második évadot sem így képzeltem el.Arra számítottam, h egyből belecsapnak a lecsóba és jön a harc, majd aztán megjelennek a Falon túlról a halottak és az évad vége azzal zárul, h össze kell fogjanak. Ez utóbbira van még esély, csak kevés, ha ilyen tempóban haladnak.
Mondom mindezt úgy, h a könyvet nem olvastam, nem tudom, h minek kell következnie.
ITT regelsz,tomabence írta:Srácok tudtok nekem segíteni??
Valahonnan meg szeretném a Dragon Ball Z - sorozatot. Beload és Ncore acc-om van csak, de ott nem találtam számomra megfelelőt mivel csak 80GB-os winchesterem van. ( kb 40 GB szabad ) Tudtok valami internetes oldalt vagy valami jó ötletet a segítségemre???
Igen. Nem nagyon haladnak előre az események. Az első évadnál is az volt az érzésem, h majd aztán jön valami elképesztő(kisebb jött is), s itt a második évadot sem így képzeltem el.Arra számítottam, h egyből belecsapnak a lecsóba és jön a harc, majd aztán megjelennek a Falon túlról a halottak és az évad vége azzal zárul, h össze kell fogjanak. Ez utóbbira van még esély, csak kevés, ha ilyen tempóban haladnak.sjd írta:Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?Sanama írta:GoT s2e2
Daenerys kapott összesen a két részben kb. 5 percet, ami arról szólt, h rohadt szomjasak a sivatagban. Aztán Snow-féle sztori se volt valami nagy eresztés a cliffhangerig ebben az epizódban (szerencsére nem arról szólt az egész rész számukra, h akkor most megszöktetik-e a csajt), a Kisujj-féle qrvavigasztalásnak sem láttam sok értelmét
Csak azért érdekes, mert elég sokat mondogatták, hogy nem tudják, hogy a könyv hogyan fog beleférni 10 részbe, de így a regény ismerete nélkül nem igazán érzem, hogy lemaradnék valamiről
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?Sanama írta:GoT s2e2
Bob_Marley írta:akkor már jó benne vagy a sztoribanvisca el barca írta:haha![]()
![]()
![]()
![]()
twin peaksmulder ügynök első (?) filmes szerepe egy kőkemény transzvesztita fbi ügynök
Az ha jól emlékszem már a vége felé volt!
És utánanéztem tényleg a fater ölte meg, s megszállta Bob
De elég zavaros volt a sztori, meg a befejezés is!
Egyébként hogy tetszik? Én majd egyszer elkezdem megint, mert csak foszlányok vannak meg, de ahogy olvasgattam meg 1-2 jelenetet megnéztem, azért jó visszagondolni a karakterekrejönnek vissza az emlékek!:D
akkor már jó benne vagy a sztoribanvisca el barca írta:haha![]()
![]()
![]()
![]()
twin peaksmulder ügynök első (?) filmes szerepe egy kőkemény transzvesztita fbi ügynök
feliratok.info-t nézegesdDeus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?
Angollal néztem én is, de olvastam, h estére(most) már kellene magyar felirat is legyen.Deus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?
Felirattal adják.(kevesebb mint 24óra alatt gyors lett volna a szinkronCumbee írta:Ne nagyon szenvedjetek felirattal. Ma este 10-től a HBO leadja magyarul és elvileg kódolatlan lesz az adás, magyarul akinek nincs előfizetése, az is tudja fogni.
szerk.: Most nézem az HBO oldalán, hogy tán feliratosan fogják adni. A szinkront akkor csak behaluztam valszeg.
Én angollal néztem, de holnap már gondolom leszDeus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?
Nekiálltam nézni az HBOgo-n, de a videó minősége egyszerűen kritikán aluli, szedem is le máris a kalózöbölbőlSanama írta:Na akkor egy kis Game of Thrones 2x01
Annyira nem ájultam el a résztől, egy nagyon jó kis bevezető rész volt ez szerintem. Elindultak rendesen a szálak.
Tyrion még mindig a legnagyobb karakter, Arya meg gondolom középpontba fog kerülni,aminek örülök is.