Imádom a spanyol kommentátorokat!

Én nem nyilatkozat háborúra gondoltam,hanem kapásból feljelenteném őket.Ezek a dolgok tények,le van írva,amit kijelentettek,rögzítve vannak.Ezek sima civil egyszerű embereknél is becsületsértés,rossz hírnév terjesztése stb. nem vagyok jártas a jogban,de biztos,hogy ezeket a dolgokat már oda lehet terelni.visca el barca írta:ha meg kiállnának a saját igazukért, mindenki azzal jönne, hogy azzal, hogy kapáloznak csak mégjobban megerositik a tényt h minket tolnak...albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.
Ez szerintem régről fakadt. A benszülöttek mindenhol a világon tisztelték a bolondokat.minyi-monyi írta:Sziasztok! Szerintem egy Mou egy Platininek nem léphet a lába nyomába sem. Érdekes módon az egész UEFA mégis évek óta tűri ezt a mocskolódást. Ezt azért én nem annyira értem. Persze egy Barca-Real Bl-döntő sokat hozhat a konyhára a szövetségnek, azért ennek mégis csak elejét kéne venni, mert ez totál aláássa az UEFA tekintélyét. A játékvezetőknek meg nem tudom van-e valami érdekvédelmi egylete, de ha folyamatosan csalózzák őket, talán erre lépniük kellene.
Jaja.ab1daL írta:Mondhatja itt állandóan a magáét José, semmit sem ér el vele, ugyanis ez nem hat Pepre. Mindig tudja mit kell válaszolni, ha kelll, most is ez a "köszönjük a bizalmát" hatalmas.
Tömik pénzzel a gyógyszergyárakat, hogy valami bogyót fejlesszenek ki ennek a gyógyegérnek. Lehetne a neve special 5albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.
nem tök mind1? az uefa uis minket tol, megnyerünk mindentszajko írta:Április 17. Bayern - R. Madrid
Április 18. Chelsea - Barcelona
Április 21. Barcelona - R. Madrid
Április 24. Barcelona - Chelsea
Április 25. R. Madrid - Bayern
mi a fenéért kell megcserélni a napokat a BL-ben,sosem értettem... mi 7 napon belül játszunk 3 fontos meccset,míg a madrid 9 napon belül.
![]()
azért csak számít.
Nézzük a dolog jó oldalát: a játékosok motivációja az egekbe szökhet. ("Fiúk, mutassuk meg ennek a bunkó tajparaszt seggtitánnak, mi az a foci!")visca el barca írta: ha megnyerik a bajnokságot (90%), akkor ez a tuskó bebetonozza magát ujabb 2-3 évre...
ezzel az a baj, hogy ha megnyerik a bajnokságot (90%), akkor ez a tuskó bebetonozza magát ujabb 2-3 évre...Barcaman14 írta:A részünkről a pályán dőlnek el a dolgok. A Real kötelékébe tartozó primitív emberek(tisztelet a kivételnek!) meg nyugodtan nevettessék ki magukat a sajtószobában. Eléggé átlátható hogy mi áll az ilyen köpködések hátterében.Mikaos írta: Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Amikor még a pályán dőltek el a dolgok, és nem a sajtószobában.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.Csak magukat járatják le ezzel.
Kíváncsi lennék ha a Bayern tényleg kiütné a Realt a BL-ből, a klasszikuson pedig sikerülne még egy nagy csapást mérni rájuk, mi lenne a fogadtatás Madridban. Továbbra is tűrnék Mourinho kifogásait, vádaskodásait, vagy végre megunná valaki és rájönne a publikum hogy ez nem méltó a Real Madridhoz?!
Számomra teljesen egyértelmű, hogy nem.Barcaman14 írta:Kíváncsi lennék ha a Bayern tényleg kiütné a Realt a BL-ből, a klasszikuson pedig sikerülne még egy nagy csapást mérni rájuk, mi lenne a fogadtatás Madridban. Továbbra is tűrnék Mourinho kifogásait, vádaskodásait, vagy végre megunná valaki és rájönne a publikum hogy ez nem méltó a Real Madridhoz?!
A részünkről a pályán dőlnek el a dolgok. A Real kötelékébe tartozó primitív emberek(tisztelet a kivételnek!) meg nyugodtan nevettessék ki magukat a sajtószobában. Eléggé átlátható hogy mi áll az ilyen köpködések hátterében.Mikaos írta: Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.
Csupa szív egy játékos. Tegnap megkoszorúzta a szobrot és egy emberként tapsolt a San Mames. Vajon miért van az, hogy Iniestát minden meccs után megtapsolják? Vagy az, hogy bárkivel játszik Puyol vkivel mindig ölelkezik? És vajon miért van az, ha a Real vki ellen játszik, akkor mindig Messiznek? A focinak van egy olyan oldala, amit ezek a játékosok képviselnek. És hát ezt a szellemet Madridból elüldözték (Raul, Guti?), van helyette Ronaldo, Pepe, Di Maria...Mikaos írta:Tegnap láttam Raúlt a Schalke-ban.
Eszembe jutott, mennyire jó világ volt, amikor még ő a Madridban volt.
Milyen jó volt, amikor nem egy bunkó patkány volt a Madrid edzője.
Amikor még a Fociról szólt az egész, nem a rugdalózásról.
Nagyon remélem, hogy a Bayern kiüti Mourinho-t, és mi a két BL-meccs között úgy megalázzuk a ganéjt legalább egy 5-össel, hogy sosem látjuk viszont Spanyolországban.
ha meg kiállnának a saját igazukért, mindenki azzal jönne, hogy azzal, hogy kapáloznak csak mégjobban megerositik a tényt h minket tolnak...albicelesteX írta:Különben itt csak azt nem értem,hogy maga az UEFA miért nem jár el az ügyben hiszen itt már jócskán bele vannak keverve ők is nem is kicsit.Nem tudom meddig lehet ezt még tűrni.