MichaaBee írta:Ehh... 10 lepattanón ment el a hét, ennyi kellett volna, hogy 7-8-ról fordítsak. Hiába húztam be tegnap minden értelmes pattanozót, aki akadt, nem lett meg a továbbjutás. Sajnos ez Kevin Martin sérülésén ment el, ha ő van, akkor ez a hét sima. De ha Booker végig egészséges, akkor is meglett volna...

Mindenesetre grat Gémnek és sok sikert a továbbjutottaknak!
Vigaszként beindult a fantasy baseball season.
Köszi!
Mivel éjjel NBA-t néztem, ezért párszor ránéztem fantasy-ra is, volt olyan pillanat, amikor csak 3 lepattanóval vezettem, ott azért kicsit megijedtem

Szerencse, hogy Camby csak 1 negyedet játszott + hogy Martin és Booker is sérült volt ill. nem kezdtél el hamarabb FA-ról embereket húzni, mert különben buktam volna ezt a hetet.
A játék kezdetekor az volt a célom, hogy a PO-ba bejussak, ez szerencsére összejött, sőt, már túl is szárnyaltam

Meslija jön, 22. hét alapján 8-7 nekem, de ezen a héten több játékos játszik nálad + Lowry visszatért, Dragic kevesebbet fog játszani

6 győzelmem van zsinórban, de ez a streak szerintem meg fog szakadni, ha nem hoznak a játékosaim extrát, akkor vissza fogsz vágni a múltkori vereségért.
Slither - Eazzy meg epic matchup volt

Néztem, T-Will megfordította az FGM-et, de Dalembert és Hayes hozta a lepattanókat, így Janinak összejött a bravúr. A 99-es Knicks jutott eszembe, keleti nyolcadikként megverték az elsőt és meg sem álltak a döntőig
U.i.: fenébe, hogy délben keltem fel, Varejao-t behúztad előlem Slither