Bob_Marley írta:
A nemzetközi sajtó, s a szakemberek továbbra is nagyjából csak pozitívat írnak, ez számít!
Ebben teljesen igazad van.

Csak senki sem szereti, ha naponta koholt vádak és hazugságok hadával találják meg.Engem néha idegesít, néha röhögök rajta, néha elszomorít.Épp milyen napom van, mert nem erről a dologról szól az életem, de ha összejönnek a dolgok, akkor még ezeket az ostobaságokat is olvasni már sok.Persze nem mindig ez a hab a tortán, de mivel politikát már inkább nem hallgatok, azért ennek jó esélye van, hogy feltegye az i-re a pontot egy rossz napon.
Leírok egy összehasonlítást magamnak, aztán megpróbálom hanyagolni ezt az értelmetlen acsarkodást.
Taláható mindkét szurkolótáborban idióta ember? Igen. Tévednek mindkét csapat meccsein a bírók? Igen. Színészkednek a játékosok mindkét csapatban? Igen. A Barcelona játékosai és edzői alkalmaznak olyan dolgokat, mint földön taposás, szándékos fejbekönyöklés, szembenyúlás? Nem. A Barcelonát hivatalos minőségben képviselő emberek szidják-e alpári módon a bírókat, a futballszövetségeket, találnak-e ki botrányos összeesküvés elméleteket, próbálják-e bemocskolni egy hasonlóan nagy klub becsületét? Nem.
Nekem végülis ennyi elég.