Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tábornok a címe. Eredetileg Patton. Rohadt nagy film, pedig már 36 éves... Többszőrös Oscar (film, rendezés, hang, stb.) George C. Scott elképesztő jó! Nemcsoda, hogy Oscart kapott az alakításáért. Zenét meg Jerry Goldsmith szerezte. Nagy film! Érdemes utána nézni a történelmi hátterének is.Charlie írta:Patton tábornok vagy Tábornok,nem tom pontosan a címétMorminho írta:Tud vki ajánlani jó második világháborús filmet a Ryan közlegény megmentése és a Pearl Harboron kívül? Megköszönném
Ha nagyon jo filmeket akarsz nezni a masodik vilag haborurolTaibi írta:Ha jó háborús filmet akarsz nézni, akkor nézd meg a Sztálingrád című (93'-as, svéd-német) filmet. Nekem ez tetszett a legjobban. Más mint egy tipikus amerikai háborús film...Morminho írta:Tud vki ajánlani jó második világháborús filmet a Ryan közlegény megmentése és a Pearl Harboron kívül? Megköszönném
Ha jó háborús filmet akarsz nézni, akkor nézd meg a Sztálingrád című (93'-as, svéd-német) filmet. Nekem ez tetszett a legjobban. Más mint egy tipikus amerikai háborús film...Morminho írta:Tud vki ajánlani jó második világháborús filmet a Ryan közlegény megmentése és a Pearl Harboron kívül? Megköszönném
Kelly HőseiMorminho írta:Tud vki ajánlani jó második világháborús filmet a Ryan közlegény megmentése és a Pearl Harboron kívül? Megköszönném
Ja én láttam, elég jó volt. Én bírom az ilyen filmeket. A Fűrész mindkét része is igen kemény volt! Érdemes ezeket megnéznie az ilyen filmeket kedvelőknek!!!Morminho írta:Látta valaki a Viasz testeketet? Hát... Nagyon durva film. Nem is olyan hú de összeszarom magam horror, de ha belegondolsz, h Te is ott lehetnél, akkor már... Az első 30-40 perc uncsi, de utána már nagyn jóóóó.
Én láttam a fűrész 2-t... Szerintem naggyon jóLos Banditos írta:Van itt olyan aki látta a Fűrész 2-t?Hát tény h nagyon kemény film de nagyon jó,sztem jobb mint az 1.
Vélemények?