Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem láttam még, feljegyeztem, de ma nem megy ilyen téma. kb transformershez van energiám.lui1698 írta:Felhő a Gangesz felettvisca el barca írta:mondom h a világ összes filmjét láttam már(utolso éjjelt is, sztem annyira nem jó film, viszont az a monolog tényleg az egyik legnagyobb..)
?
Magyar. Drog. Jó.
Ez megvolt?
Mondjuk semmi köze a kommerszséghez, de nya.+
Felhő a Gangesz felettvisca el barca írta:mondom h a világ összes filmjét láttam már(utolso éjjelt is, sztem annyira nem jó film, viszont az a monolog tényleg az egyik legnagyobb..)
Jaja, az világi.kanty írta:Utolsó éjjel nem rossz. De eredeti nyelven ajánlom, Norton nem semmi monológot nyom le a tükör előtt.
Utolsó éjjel nem rossz. De eredeti nyelven ajánlom, Norton nem semmi monológot nyom le a tükör előtt.lui1698 írta:Nem tudom láttad-e, de napokba néztem az Utolsó éjjel-t. Edward Norton-nal, Philip Seymour Hoffman-nal, és Rosario Dawson-nal (hmmvisca el barca írta:estére kérnék vmi kommersz moviet, de nem vigjatekot. nem tudok már mit nézni, ugy érzem a világ összes filmjét láttam már..![]()
).
Nem épp egy Transformesr, de jó kis dráma.
Trancsírákat tudom még mondani, ez meg ilyen horror paródia lenne, nem egy hatalmas valami, de egyszer nézhető.
Nem tudom láttad-e, de napokba néztem az Utolsó éjjel-t. Edward Norton-nal, Philip Seymour Hoffman-nal, és Rosario Dawson-nal (hmmvisca el barca írta:estére kérnék vmi kommersz moviet, de nem vigjatekot. nem tudok már mit nézni, ugy érzem a világ összes filmjét láttam már..
Persze, h lehet érteni, csak valószínűleg nagyobb WTF-élmény annak, aki látta a 3-atvisca el barca írta:
én nem láttam a 3-at, és mindent értettem a 4-ből, ergo tökmind1 van e összefüggés... kb mint a batmanek között
én nem láttam a 3-at, és mindent értettem a 4-ből, ergo tökmind1 van e összefüggés... kb mint a batmanek közöttsjd írta:Volt benne elég sok összefüggés a 3-mal (amit pont nem láttam), szóval valószínűleg a történetbeli dolgok nagyobbat ütnek annak, aki látta az előző résztlui1698 írta:Az új Mission Impossible mennyire folytatása az előző 3-nak?
Mert egyet se láttam, de múltkor olvastam visca el barca írt róla, és most érdekelne ez az új rész.
Volt benne elég sok összefüggés a 3-mal (amit pont nem láttam), szóval valószínűleg a történetbeli dolgok nagyobbat ütnek annak, aki látta az előző résztlui1698 írta:Az új Mission Impossible mennyire folytatása az előző 3-nak?
Mert egyet se láttam, de múltkor olvastam visca el barca írt róla, és most érdekelne ez az új rész.
ezt a verziót nem láttam, de a német elég jó lett, biztos vagyok benne h jobbkanty írta:The experiment
En mar le is toltottem.Sampleja is vicces.FtcSikiHun írta:Nem tudjátok honnan tudom leszedni az új american pie-t? 3 napja 2 óránként nézem a magot, de oda nem rakják fel. mozi meg nincs a közelbe, hogy csak úgy feltudnék menni...
Oda nem lehet ilyen retek mozis minőséget felrakniFtcSikiHun írta:Nem tudjátok honnan tudom leszedni az új american pie-t? 3 napja 2 óránként nézem a magot, de oda nem rakják fel. mozi meg nincs a közelbe, hogy csak úgy feltudnék menni...