2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te tényleg azt vetted ki az írásomból hogy lenézem a szeretett klubom többi játékosát?zola8787 írta:Mi az, hogy azért nyerünk mert Messi úgy akarja?11 Barca játékos van a pályán, nem csak ő.
Leborulhatunk Messi előtt, mert tényleg a foci 1ik zsenije, de azért álljunk már meg... Mi az, hogy azért nyerünk mert Messi úgy akarja?SuperMessi írta:Az ominózus Ossasuna meccs óta 9 bajnokit nyertünk zsinórban, ebből Messi 8-on játszott és ezeken a meccseken mindegyiken lőtt is gólokat, méghozzá szép számmal. 24ből 15-öt vállalt! Ha megnyerjük a ligát, akkor kijelenthetjük hogy azért mert Messi úgy akarta? Egészen egyszerűen elképesztő! Ja közben a BL-ben is gurított egy mesterötöst. Nincsenek szavak...
Most nem fogják Roncival rúgatni a gólokat, mert örülnek ha gólt lőnek!! A bajnokság valószínűleg az utolsó fordulóban fog eldőlni. Nem tudnak ilyenekre koncentrálni!Barcaman1993 írta:Ha átlagban meccsenként rúg 1 gólt és ad egy gólpasszt (vagy lő 2 góltshutterisland írta:végre egyenlő meccs szám mellett is vezeti a góllövőlistát.![]()
gondolkodjunk reálisan...60 gól és 24 gólpassz, az ugye 84 gólpont.
van még 7 bajnoki, 1 kupa döntő, 2 bl elődöntő, plusz egy lehetséges bl döntő.
10 vagy 11 meccse van még.
az alatt kellene 8 gólt rúgnia, hogy megdöntse a rekordot.
szerintem meglesz, mert ha egyszer megszalad szokás szerint, és rúg egy mesterhármast akkor már majdnem a fele megvan![]()
na de amire kíváncsi vagyok, azok a gólpontok, ugye a kanadai táblázat.
16 gólpont kéne neki a 100-hoz.
azért az valami elmebeteg lenne. erről nem tudom van e adat, de nem hiszem el, hogy gerd müller vagy deák a 60 valahány gólos szezonjukban elérte a 100 gólpontot.), akkor az is előfordulhat, hogy eléri a 100 pontot. Nekem jelenleg az okoz piszkosul nagy örömet, hogy Ronaldot azért már eléggé lehagyta, remélem a madridiak nem fogják azt csinálni, mint tavaly, hogy az utolsó meccseken minden gólt szándékosan vele rúgatnak. Döntse meg Ronaldo 40 gólját és legyen gólkirály és döntse meg az európai gólrekordot.
Ezek után nem hiszem, hogy a srácba bárhogy is bele lehetne kötni... Ja meg persze nyerjünk meg minden kupát
![]()
Ha átlagban meccsenként rúg 1 gólt és ad egy gólpasszt (vagy lő 2 góltshutterisland írta:végre egyenlő meccs szám mellett is vezeti a góllövőlistát.![]()
gondolkodjunk reálisan...60 gól és 24 gólpassz, az ugye 84 gólpont.
van még 7 bajnoki, 1 kupa döntő, 2 bl elődöntő, plusz egy lehetséges bl döntő.
10 vagy 11 meccse van még.
az alatt kellene 8 gólt rúgnia, hogy megdöntse a rekordot.
szerintem meglesz, mert ha egyszer megszalad szokás szerint, és rúg egy mesterhármast akkor már majdnem a fele megvan![]()
na de amire kíváncsi vagyok, azok a gólpontok, ugye a kanadai táblázat.
16 gólpont kéne neki a 100-hoz.
azért az valami elmebeteg lenne. erről nem tudom van e adat, de nem hiszem el, hogy gerd müller vagy deák a 60 valahány gólos szezonjukban elérte a 100 gólpontot.
Mint lejjebb is írták simán le lehet passzolni..igen lehet,hogy én nem tudnám innen a gép elől, de ők azért a világ legjobbjai és azért kapnak napi több millió forintot,mert egy ilyet meg tudnak oldani..akár egy csel..akár egy ütemmel előbb.sjd írta:Azért arra kíváncsi lennék, hogy ebben a helyzetben Te hogyan játszottad volna meg Fabregast? Már meccs közben is egyértelmű volt nekem, hogy a védő olyan jól zárta a szöget, hogy nem lehetett betenni, főleg, h Fabregast még ilyen mélyen érkezett (Bár ilyen nick-kel nem tudom mit várok el...)MessiBarca10 írta: Öhm..Alexisről és az önzőzésről annyit,hogy tegnap 2-1 -nél nem tudom ki nem passzolta le Cescnek 2 v 1 -ben inkább a kapusba bombázta.
Én ugyan így voltam minden évben ezzel. Egyszerűen nem hittem el, hogy tudja majd überelni a csodálatos szezonjait. Abban bíztam, hogy majd tartja a szintet.ozsimiki írta: de ezt az ideit...hát vhogy nem tudom elhinnipersze ha vki,akkor Messi rám fog tudni cáfolni.
Nagyon unatkoznak.miihii írta: Nem vagyok meggyőz(őd)ve róla,h ennek ténylegesen ekkora feneket kellene keríteni.Bár ha nagyon unatkoztok...
Embertelen ez az ember!SuperMessi írta:Európai gólrekordok:
1. Gerd Müller - Bayern - 67 gól - 72/73
2. Deák Ferenc - Szentlőrinc - 66 gól - 45/46
3. Henk Groot - Ajax - 64 gól - 60/61
4. Dixie Dean - Everton - 63 gól - 27/28
5. Lionel Messi - Barcelona - 60 gól - 2011/12 (10-11 meccs még hátravan) + van mellé még 24 asszisztja is
Pelé legjobb szezonja is 66 gól
Úgy tűnik idén Messi minden rekordot megdönt, hacsak nem szól közbe sérülés. 50meccs/60gól eddig, legutóbbi 12 meccsén 23 gól
Főleg, hogy így is Messi első góljánál Alexis adta neki a labdát, valamint amikor da Silva szépen szerelte Messit a 16oson belül, akkor is Alexis rakta Leo elé elég szépen a lasztit.Sanama írta:Hagyjuk már... Alexisnek mindig passzolni kell. Ha esetleg cselezni mer, vagy kapura lőni, akkor már ordibálni kell vele, mintha 10edjére csinálná....
Ha meg esetleg gólt lő, Messit kell ünnepelni
természetesen egy ütemmel előbb.sjd írta:Azért arra kíváncsi lennék, hogy ebben a helyzetben Te hogyan játszottad volna meg Fabregast? Már meccs közben is egyértelmű volt nekem, hogy a védő olyan jól zárta a szöget, hogy nem lehetett betenni, főleg, h Fabregast még ilyen mélyen érkezett (Bár ilyen nick-kel nem tudom mit várok el...MessiBarca10 írta: Öhm..Alexisről és az önzőzésről annyit,hogy tegnap 2-1 -nél nem tudom ki nem passzolta le Cescnek 2 v 1 -ben inkább a kapusba bombázta.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ebben a helyzetben Te hogyan játszottad volna meg Fabregast? Már meccs közben is egyértelmű volt nekem, hogy a védő olyan jól zárta a szöget, hogy nem lehetett betenni, főleg, h Fabregast még ilyen mélyen érkezett (Bár ilyen nick-kel nem tudom mit várok el...)MessiBarca10 írta: Öhm..Alexisről és az önzőzésről annyit,hogy tegnap 2-1 -nél nem tudom ki nem passzolta le Cescnek 2 v 1 -ben inkább a kapusba bombázta.
Subinho írta:Tegnap én is szándékosan figyeltem és sokszor ácsorgott Alex teljesen üresen a jobb oldalon, vagy Messitől pár méterre és Messi inkább cselezett 3-4 emberrel, vagy adta másik oldalra, vagy hátra, mintsem a teljesen üresen álló Alexnek!!! Sokszor nem igazán értettem...recrea írta:Erre szerintem pont a tegnapi meccs cáfol rá. Sokat kereste, direkt figyeltem. Azt, hogy cselekbe bonyolódik több védővel szemben: egyrészt megszoktuk, másrészt inkább a védők bonyolódnak bele.Subinho írta:szerintem nagyon látványosan nem passzol Alexnek!!! a legdúrvább, amikor 4 ember között bonyolódott a cselekbe és mellette 3 méterre teljesen üresen állt Alex... nem adta, elvették...![]()
Tegnap én is szándékosan figyeltem és sokszor ácsorgott Alex teljesen üresen a jobb oldalon, vagy Messitől pár méterre és Messi inkább cselezett 3-4 emberrel, vagy adta másik oldalra, vagy hátra, mintsem a teljesen üresen álló Alexnek!!! Sokszor nem igazán értettem...recrea írta:Erre szerintem pont a tegnapi meccs cáfol rá. Sokat kereste, direkt figyeltem. Azt, hogy cselekbe bonyolódik több védővel szemben: egyrészt megszoktuk, másrészt inkább a védők bonyolódnak bele.Subinho írta:szerintem nagyon látványosan nem passzol Alexnek!!! a legdúrvább, amikor 4 ember között bonyolódott a cselekbe és mellette 3 méterre teljesen üresen állt Alex... nem adta, elvették...![]()
Erre szerintem pont a tegnapi meccs cáfol rá. Sokat kereste, direkt figyeltem. Azt, hogy cselekbe bonyolódik több védővel szemben: egyrészt megszoktuk, másrészt inkább a védők bonyolódnak bele.Subinho írta:szerintem nagyon látványosan nem passzol Alexnek!!! a legdúrvább, amikor 4 ember között bonyolódott a cselekbe és mellette 3 méterre teljesen üresen állt Alex... nem adta, elvették...