Az első részről csak annyit, hogy "odaát" is rendesen oltották cr-t a szabadjai miatt és tényleg feltűnő volt hogy kb 35-ből semmi és sosem hagyta másnak. Szép gólt lőtt, szerintem ez vitán felül áll, ahogy az is, hogy van benne jókora kapus-baki is. Ennek ellenére tényleg győnyörűen kivitelezett lövés volt.altercore írta:Ha CR nem rúgja be a szabadokat akkor azon röhögnek itt a fórumon, ha beveri akkor a gólörömét fikázzák és a kapust szidják. Bármit csinál abban mindig hibát látnak itt sokan. Nem is értem miért néznek Real meccset az ilyenek, ha csak idegelik magukat és fröcsögnek meccs után. Jajj és azért az is furcsa, hogy egyesek szerint a Real az elmúlt 3-4 évben csak mákkal nyeri a meccseit...
Szerintem a fröcsögésről meg nem kellene beszélni. Nemigen hallottam, hogy a mi góljainktól elájultak volna a madridisták, pedig szvsz Messi gólja a maga nemében szebb volt, vagy Villa hatalmas gólját is mindenki "lemákolta" nálatok. Ennyi.
A gólöröm pedig neked is visszataszító és nagyképű lenne, ha nem épp madridi játékos követte volna el, ebben biztos vagyok. Ha egy Barca vs Real topicban pedig ezt elítélik, nem hiszem, hogy csodálkozni kellene. Pláne, hogy nem az első eset.
Azt, hogy miért néznek egyesek madrid meccset ha nem tetszik szerintem érthető. Nagyon-nagy mértékben érint minket + a legnagyobb riválisról van szó. Emellett pl. én minden spanyol meccset igyexem megnézni. Arról ne beszéljünk, hogy a mi játékunkról mit mondanak. Akkor a madrid szurkolók miért nézik a Barca-meccseket.
Nem akartam egy gyerekes adok-kapokba belemenni, de ha ezt itt felróvod nekünk, nézz szét a saját portádon is. A szálkát és a gerendát biztos ismered