shutterisland írta:ha nem látod, akkor felesleges róla beszélni.
a múltkor eto'o-ért "sírtál" a klubomban, most touré....szerintem kicsit "régi idők sznob" vagy, ami amúgy nem baj, csak így elfogult vagy.
el kell fogadni, hogy elment, busquets-el egyszerűen jobbak vagyunk.
mondom ezt úgy, hogy én is kedveltem toure játékát, de örülök, hogy busquets maradt meg. (most elvonatkoztatva a színészkedéseitől.)
Sírjon a halál a klubodban...többet nem fordul elő, ebben biztos lehetsz...
Soha nem is tagadtam, soha nem is fogom tagadni, hogy Busquets számomra ellenszenves a színészkedésével. Ugyan ez a helyzet Dani Alves-el is, annyi különbséggel, hogy ő nem egy kedvencemet szorította ki, tehát ilyen alapon nem indult eleve hendikeppel rögtön az első meccsén, illetve ami a legfontosabb, hogy az Ő játékában látom a fantáziát, azt a pluszt, amit csak Ő tud adni a csapatnak, és más nem. Sőt, megkockáztatom hogy a világon nincs mégegy ilyen jobb hátvéd, aki ilyen hasznos lenne a Barcában.
Ezért is szeretném megtudni azt, hogy miért olyan fontos nekünk Busquets...hajlandó vagyok arra, hogy 180 percen keresztül csak őt figyeljem, és rájöjjek arra, hogy miért is kell a középpályára ez az ember. Hozzáteszem: teljesen, maximálisan félretéve arra a 180 percre a vele szemben érzett ellenszenvemet. Ha sikerül meglátnom azt a pluszt a játékában, amire azt mondom hogy nah jó, tényleg, akkor esküszöm hogy soha többé nem fogom kritizálni, és elfogadom, hogy igen, ezért kellett kiszorítania Touré-t.
És egyébként meg Mikaos, """"""""""enyhe"""""""""" túlzásnak érzem azt, hogy Busquets játéka a Barca játékának az alapja.....nem kezdem el magyarázni, hogy tisztában vagyok a Barca játékának a lényegével, mert egy az hogy senkinek sem tartozom magyarázattal, ha alaptalanul megvádol ezzel, másik meg hogy csak az magyarázkodik, akinek van mit....nekem nincs.
De egyébként köszi szépen mindenkitől, hogy leírtátok hogy mit kéne figyelni Sergio játékában....